Giresun'dan Muş'a kardeş yardımı

EĞİTİM 23.01.2017 - 17:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 4654+ kez okundu.
 

Giresun'dan Muş'a kardeş yardımı

Giresun Uğur Okulları öğrencileri, velileri ve çalışan kadrosuyla beraber köy okulunda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerin yüzlerini güldürdüler.
Giresun Uğur Anadolu Lisesi öğrencileri kardeş okul projesi kapsamında Güzeltepe Köyü İlkokulunda okuyan ihtiyaç sahibi öğrencileri sevindirmek adına yardım kampanyası başlattı. Giresun Uğur Dershanesi öğrencisi Muş Güzeltepe İlkokulunda Anaokulu Öğretmeni Feria Öztürk, Giresun Uğur Okulları Kimya Öğretmeni Ela Komitoğlu Canikli’ye öğrencilerinin sevindirilmesini ve ihtiyaçları olduğunu söylemesi üzerine Ela Komitoğlu Canikli öğrencileriyle, çalışma arkadaşlarıyla, velilerle, arkadaşlarıyla paylaşarak yardım kampanyası için çalışmalara başladı. Ela Komitoğlu Canikli öğrencisi Muş Güzeltepe İlkokulu Anasınıfı öğretmeni Feria Öztürk’ün isteği doğrultusunda organize edildi. Giresun Uğur Okullarında toplanan kırtasiye ve giyecekleri kargoyla Muş Uğur Lisesine gönderdi ve oradan da Güzeltepe İlkokuluna ulaştırıldı.Ela Komitoğlu Canikli; "Bizi Güzeltepe ilkokuluyla karşılaştıran öğrencim ve meslektaşım Feria’nın duyarlılığı hepimizi çok sevindirdi. Çocuklara katkımız bizleri de çok memnun etti. Bu adımdan sonra Muş’taki öğrencilerle gelecek için yeni adımlarla birlikte olacağız.Bu güzel projede yer alan Giresun Uğur Okulları; Öğrenci, Veliler, Çalışma arkadaşlarıma ve Muş Uğur Lisesine gönülden destek verdikleri için teşekkür ederim"  dedi.
Giresun Uğur Okulları öğrencileri, velileri ve çalışan kadrosuyla beraber köy okulunda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerin yüzlerini güldürdüler.
Giresun Uğur Anadolu Lisesi öğrencileri kardeş okul projesi kapsamında Güzeltepe Köyü İlkokulunda okuyan ihtiyaç sahibi öğrencileri sevindirmek adına yardım kampanyası başlattı. Giresun Uğur Dershanesi öğrencisi Muş Güzeltepe İlkokulunda Anaokulu Öğretmeni Feria Öztürk, Giresun Uğur Okulları Kimya Öğretmeni Ela Komitoğlu Canikli’ye öğrencilerinin sevindirilmesini ve ihtiyaçları olduğunu söylemesi üzerine Ela Komitoğlu Canikli öğrencileriyle, çalışma arkadaşlarıyla, velilerle, arkadaşlarıyla paylaşarak yardım kampanyası için çalışmalara başladı. Ela Komitoğlu Canikli öğrencisi Muş Güzeltepe İlkokulu Anasınıfı öğretmeni Feria Öztürk’ün isteği doğrultusunda organize edildi. Giresun Uğur Okullarında toplanan kırtasiye ve giyecekleri kargoyla Muş Uğur Lisesine gönderdi ve oradan da Güzeltepe İlkokuluna ulaştırıldı.
Ela Komitoğlu Canikli; "Bizi Güzeltepe ilkokuluyla karşılaştıran öğrencim ve meslektaşım Feria’nın duyarlılığı hepimizi çok sevindirdi. Çocuklara katkımız bizleri de çok memnun etti. Bu adımdan sonra Muş’taki öğrencilerle gelecek için yeni adımlarla birlikte olacağız.Bu güzel projede yer alan Giresun Uğur Okulları; Öğrenci, Veliler, Çalışma arkadaşlarıma ve Muş Uğur Lisesine gönülden destek verdikleri için teşekkür ederim"  dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.