GİRESUNLU COLLİNA GÖREV BAŞINDA!

GÜNDEM 26.05.2020 - 16:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3748+ kez okundu.
 

GİRESUNLU COLLİNA GÖREV BAŞINDA!

Futbol camiasında İtalyan futbol hakemi Collina’ya benzerliği ile meşhur olan ve amatör liglerde hakemlikte yapan polis memuru Ali Sait Öztürk, Ramazan Bayramında da görevinin başındaydı. Kornavirüs salgını sebebiyle ülkemizde ara verilen spor faaliyetleri ile birlikte hakemlerde spora ara vermişti. Giresun Bölge Trafik Şube Müdürlüğünde görevli olan Collina lakabıyla tanınan Ali Sait Öztürk ve mesai arkadaşı Ömer Coşkun, Bulancak İskele başı mevkiinde sokağa çıkma yasağının ve bayramın son günü görevinin başında denetim görevinde bulundu. Salgın sebebiyle ara verilen futbol karşılaşmalarının bir an önce başlaması ile hakemlik için gün sayan Collina Ali Sait Öztürk, hakemlik antremanlarını da aksatmadan devam ettiriyor. TFF İl Klasman hakemi olan Collina lakaplı Ali Sait Öztürk, Bölgesel Lig, Elit Lig, U kategorisi, Süper Gençler Ligi, PAF Liglerinde 2007 yılından beri hakemlik yapıyor.

Futbol camiasında İtalyan futbol hakemi Collina’ya benzerliği ile meşhur olan ve amatör liglerde hakemlikte yapan polis memuru Ali Sait Öztürk, Ramazan Bayramında da görevinin başındaydı. Kornavirüs salgını sebebiyle ülkemizde ara verilen spor faaliyetleri ile birlikte hakemlerde spora ara vermişti.

Giresun Bölge Trafik Şube Müdürlüğünde görevli olan Collina lakabıyla tanınan Ali Sait Öztürk ve mesai arkadaşı Ömer Coşkun, Bulancak İskele başı mevkiinde sokağa çıkma yasağının ve bayramın son günü görevinin başında denetim görevinde bulundu.

Salgın sebebiyle ara verilen futbol karşılaşmalarının bir an önce başlaması ile hakemlik için gün sayan Collina Ali Sait Öztürk, hakemlik antremanlarını da aksatmadan devam ettiriyor. TFF İl Klasman hakemi olan Collina lakaplı Ali Sait Öztürk, Bölgesel Lig, Elit Lig, U kategorisi, Süper Gençler Ligi, PAF Liglerinde 2007 yılından beri hakemlik yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.