Giresunlu kadınlarımız, İstanbul’da hayırda yarışıyorlar

GÜNDEM 17.10.2019 - 17:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3485+ kez okundu.
 

Giresunlu kadınlarımız, İstanbul’da hayırda yarışıyorlar

Eyüpsultan Giresunlular Derneği Kadın Kolları tarafından düzenlenen Hayır Kermesi ve Kahvaltı programı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
Giresun Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş ve Eyüpsultan Giresunlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsa Kayış’ın da katıldığı programa Kadın Kolları Başkanı Güzin Ceylan, Başkan Yardımcısı Hacer Ayvaz ve yönetim kurulu üyeleri ev sahipliği yaptı. Hayır Kermesi ve Kahvaltı programı 15 Ekim 2019 Salı günü Alibeyköy Yeşilpınar’da bulunan Lale Düğün Salonunda gerçekleşti. Programa katılımın bir hayli yüksek olduğunu belirten dernek yöneticileri kadınlar, “Bugün bizim için çok anlamlı ve çok güzel bir gündü, yapılan hayır amaçlı kahvaltı ve kermesimize katılım sağlayan ve katkı sunan herkese çok teşekkür ederiz” dediler.
Eyüpsultan Giresunlular Derneği Kadın Kolları tarafından düzenlenen Hayır Kermesi ve Kahvaltı programı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Giresun Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş ve Eyüpsultan Giresunlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsa Kayış’ın da katıldığı programa Kadın Kolları Başkanı Güzin Ceylan, Başkan Yardımcısı Hacer Ayvaz ve yönetim kurulu üyeleri ev sahipliği yaptı.

Hayır Kermesi ve Kahvaltı programı 15 Ekim 2019 Salı günü Alibeyköy Yeşilpınar’da bulunan Lale Düğün Salonunda gerçekleşti.

Programa katılımın bir hayli yüksek olduğunu belirten dernek yöneticileri kadınlar, “Bugün bizim için çok anlamlı ve çok güzel bir gündü, yapılan hayır amaçlı kahvaltı ve kermesimize katılım sağlayan ve katkı sunan herkese çok teşekkür ederiz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.