Giresunlular Şehitliği Kültür Evi açıldı

KÜLTÜR 28.08.2017 - 13:01, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3206+ kez okundu.
 

Giresunlular Şehitliği Kültür Evi açıldı

Şehitler diyarı olan Afyonkarahisar’da ülke için vatan için din için ve kutsal olan birçok değer için canlarını korkusuzca feda ederek bu uğurda şehit düşen kahramanları anmak adına yapılan çalışmalara bir yenisi daha eklendi.
Afyonkarahisar’ın İscehisar ilçesine bağlı Doğanlar Köyünde bulunan Giresun Şehitliği’ne şehitlerimizi anmak ve onların kabirlerini ziyaret edenlerin daha çok bilgi sahibi olmalarını sağlamak için yaptırılan Giresunlular Kültür Evi’nin inşaatı tamamlandı. Milletçe Kurtuluş Savaşı destanın yazıldığı ve cumhuriyetin kazanıldığı topraklar olan Afyonkarahisar’ın İscehisar İlçesine bağlı Doğanlar köyünde inşaatı tamamlanan Giresunlular Şehitliği Kültür Evi ve diğer sosyal tesisler Zafer Haftası programı dâhilinde Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, İstanbul Milletvekili Hasan Turan ve protokolün katılımı ile açıldı. Şehitlik tesisleri yapımında büyük emekleri olan İstanbul Milletvekili Hasan Turan ve protokol, 26 Ağustos Cumartesi günü tahmini 100 otobüs ve özel araçlar ile gelecek Giresun Sivil toplum kuruluşları ve hemşerilerimizin katılımı ile anma törenlerine katılarak duygularını dile getirerek şehitlerimizin ruhuna ithafen Kuran-ı Kerim tilaveti okunacaktır.
Şehitler diyarı olan Afyonkarahisar’da ülke için vatan için din için ve kutsal olan birçok değer için canlarını korkusuzca feda ederek bu uğurda şehit düşen kahramanları anmak adına yapılan çalışmalara bir yenisi daha eklendi.

Afyonkarahisar’ın İscehisar ilçesine bağlı Doğanlar Köyünde bulunan Giresun Şehitliği’ne şehitlerimizi anmak ve onların kabirlerini ziyaret edenlerin daha çok bilgi sahibi olmalarını sağlamak için yaptırılan Giresunlular Kültür Evi’nin inşaatı tamamlandı.

Milletçe Kurtuluş Savaşı destanın yazıldığı ve cumhuriyetin kazanıldığı topraklar olan Afyonkarahisar’ın İscehisar İlçesine bağlı Doğanlar köyünde inşaatı tamamlanan Giresunlular Şehitliği Kültür Evi ve diğer sosyal tesisler Zafer Haftası programı dâhilinde Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, İstanbul Milletvekili Hasan Turan ve protokolün katılımı ile açıldı.

Şehitlik tesisleri yapımında büyük emekleri olan İstanbul Milletvekili Hasan Turan ve protokol, 26 Ağustos Cumartesi günü tahmini 100 otobüs ve özel araçlar ile gelecek Giresun Sivil toplum kuruluşları ve hemşerilerimizin katılımı ile anma törenlerine katılarak duygularını dile getirerek şehitlerimizin ruhuna ithafen Kuran-ı Kerim tilaveti okunacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.