GİRESUNSPOR’ A YENİ BAŞKAN ADAYI

SPOR 15.07.2020 - 15:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3407+ kez okundu.
 

GİRESUNSPOR’ A YENİ BAŞKAN ADAYI

Olağanüstü kongre kararı alan Giresunspor'da ilk aday ortaya çıktı. Hakan Karaahmet, 1-8 Ağustos tarihlerinde yapılacak seçimde aday olacağını resmen açıkladı.
Karaahmet yaptığı açıklamada:“ Sevgili Giresunlular ve Giresunspor sevdalıları; Türkiye Futbol Federasyonu 1. Ligi’nde mücadele eden büyük sevdamız Giresunspor, sportif açıdan hak ettiği başarıları yakalayamadı. Maddi açıdan ise zor durumda. Takım büyük borç yükü altında, durumlar vahim, her geçen gün daha da kötüleşmeye devam ediyor. İnsan iyi günde sevdiğinin yanında her zaman olur ancak önemli olan kötü gününde yanında olabilmektir. Tüm Giresunlular gibi bizlerin de Giresunspor’ a karşı sorumluluklarımızın olduğunu iyi biliyoruz. Bu nedenle de büyük sevdamız Giresunspor için elimizi taşın altına koyuyoruz.   Ben Hakan Karaahmet ve oluşacak yönetim kurulumuz ile birlikte Giresunspor’ un yapılacak Olağanüstü Kongresinde başkanlığa aday olduğumu büyük bir gururla duyuruyorum. Giresunspor’ da daha önce 3 dönem genel kaptanlık, sportif direktörlük gibi görevlerde bulundum. Camiayı yakından tanıyor ve dinamiklerini çok iyi biliyorum. Maddi olarak çöküş yaşayan Giresunspor’ u gördükçe bize düşen ilk aşkımız takımımıza sahip çıkmaktır. Giresunspor, Giresun’un en büyük markasıdır, şehir ve vatandaşlarımız için her zaman ilk sıradadır. Kötü zamanlar geçiren sevdamız Giresunspor’ un yeniden eski güzel ve başarılı günlerine dönmesi için tüm enerjim ile çalışmaya hazırım. Fındığın başkenti, kirazın ana vatanı Giresun, artık futbolun da beşiği olacak” dedi.  
Olağanüstü kongre kararı alan Giresunspor'da ilk aday ortaya çıktı. Hakan Karaahmet, 1-8 Ağustos tarihlerinde yapılacak seçimde aday olacağını resmen açıkladı.

Karaahmet yaptığı açıklamada:“ Sevgili Giresunlular ve Giresunspor sevdalıları; Türkiye Futbol Federasyonu 1. Ligi’nde mücadele eden büyük sevdamız Giresunspor, sportif açıdan hak ettiği başarıları yakalayamadı. Maddi açıdan ise zor durumda. Takım büyük borç yükü altında, durumlar vahim, her geçen gün daha da kötüleşmeye devam ediyor.

İnsan iyi günde sevdiğinin yanında her zaman olur ancak önemli olan kötü gününde yanında olabilmektir. Tüm Giresunlular gibi bizlerin de Giresunspor’ a karşı sorumluluklarımızın olduğunu iyi biliyoruz. Bu nedenle de büyük sevdamız Giresunspor için elimizi taşın altına koyuyoruz.

  Ben Hakan Karaahmet ve oluşacak yönetim kurulumuz ile birlikte Giresunspor’ un yapılacak Olağanüstü Kongresinde başkanlığa aday olduğumu büyük bir gururla duyuruyorum. Giresunspor’ da daha önce 3 dönem genel kaptanlık, sportif direktörlük gibi görevlerde bulundum. Camiayı yakından tanıyor ve dinamiklerini çok iyi biliyorum. Maddi olarak çöküş yaşayan Giresunspor’ u gördükçe bize düşen ilk aşkımız takımımıza sahip çıkmaktır. Giresunspor, Giresun’un en büyük markasıdır, şehir ve vatandaşlarımız için her zaman ilk sıradadır. Kötü zamanlar geçiren sevdamız Giresunspor’ un yeniden eski güzel ve başarılı günlerine dönmesi için tüm enerjim ile çalışmaya hazırım. Fındığın başkenti, kirazın ana vatanı Giresun, artık futbolun da beşiği olacak” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.