GİRESUNSPOR ADANASPOR'U RAHAT GEÇTİ 3-0

SPOR 21.08.2017 - 13:15, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3412+ kez okundu.
 

GİRESUNSPOR ADANASPOR'U RAHAT GEÇTİ 3-0

Giresunspor TFF 1.Ligin 2. Haftasında sahasında konuk ettiği Adanaspor'u 3-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.
Yeşil beyazlılar hızlı başladığı maçta henüz 5. dakikada gole çok yaklaştı. Dialiba'nın sert şutunu savunma son anda kornere uzaklaştırdı. Giresunspor ard arda yakaladığı pozisyonlardan sonuç alamayınca ilk yarı 0-0 sonuçlandı. ikinci yarıya daha istekli başlayan çotanaklar golü 61. dakikada Korkishko'nun ayağından kaydetti. 76. dakikada Korkishko'ya kafa atan Serigne Magaye kırmızı kartla oyun dışı kaldı. maçın son dakikasında penaltı kazanan Yeşil beyazlılar'da topun başına geçen  Dodo topu üstten auta attı. oyuna 89. dakikada Dialiba'nın yerine maça dahil olan Sinan Özkan 90+2 ve 90+4 de Kaleci Hayrullah'ı avladı. Maç 3-0 Giresunspor'un üstünlüğü ile sonuçlandı. Teknik Direktörü Metin Diyadin, oyuncularının görevlerini yerine getirdiğini belirtti. Geçen hafta çok iyi oynadıklarını kaydeden Diyadin, "Bugün en önemli rakiplerden biriyle oynadık. Oyuncularının kapasitesi ölçüsünde ne yapabileceğini biliyoruz. İkinci bölgede baskı yaparak kaleye gelmesini engelledik, oyuncularımın görevini yerine getirdiği için tebrik ediyorum" dedi. Transferi işaret ederek kadro derinliği oluşturulması gerektiğini vurgulayan Diyadin, "Kadro derinliğini artırırsak oyun formatını da geliştirilerek iyi sonuçlar alırız. Bekleyerek oynayan değil rakip kalede oynayan Giresunspor istiyoruz iki haftadır da iyi gidiyoruz. Rakibimiz özellikle son 15 dakika gol bulmaya çalıştı biz de penaltı kaçırdık önemli olan skor değil doğru oynamak mücadelenin yanında teknik oynamak önemli inşallah bunu devam ettirmek durumundayız" ifadelerini kullandı.
Giresunspor TFF 1.Ligin 2. Haftasında sahasında konuk ettiği Adanaspor'u 3-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Yeşil beyazlılar hızlı başladığı maçta henüz 5. dakikada gole çok yaklaştı. Dialiba'nın sert şutunu savunma son anda kornere uzaklaştırdı. Giresunspor ard arda yakaladığı pozisyonlardan sonuç alamayınca ilk yarı 0-0 sonuçlandı. ikinci yarıya daha istekli başlayan çotanaklar golü 61. dakikada Korkishko'nun ayağından kaydetti. 76. dakikada Korkishko'ya kafa atan Serigne Magaye kırmızı kartla oyun dışı kaldı. maçın son dakikasında penaltı kazanan Yeşil beyazlılar'da topun başına geçen  Dodo topu üstten auta attı. oyuna 89. dakikada Dialiba'nın yerine maça dahil olan Sinan Özkan 90+2 ve 90+4 de Kaleci Hayrullah'ı avladı. Maç 3-0 Giresunspor'un üstünlüğü ile sonuçlandı. Teknik Direktörü Metin Diyadin, oyuncularının görevlerini yerine getirdiğini belirtti. Geçen hafta çok iyi oynadıklarını kaydeden Diyadin, "Bugün en önemli rakiplerden biriyle oynadık. Oyuncularının kapasitesi ölçüsünde ne yapabileceğini biliyoruz. İkinci bölgede baskı yaparak kaleye gelmesini engelledik, oyuncularımın görevini yerine getirdiği için tebrik ediyorum" dedi.

Transferi işaret ederek kadro derinliği oluşturulması gerektiğini vurgulayan Diyadin, "Kadro derinliğini artırırsak oyun formatını da geliştirilerek iyi sonuçlar alırız. Bekleyerek oynayan değil rakip kalede oynayan Giresunspor istiyoruz iki haftadır da iyi gidiyoruz. Rakibimiz özellikle son 15 dakika gol bulmaya çalıştı biz de penaltı kaçırdık önemli olan skor değil doğru oynamak mücadelenin yanında teknik oynamak önemli inşallah bunu devam ettirmek durumundayız" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.