GİRESUNSPOR, BALIKESİRSPOR'A TESLİM OLDU

SPOR 23.02.2020 - 16:36, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2791+ kez okundu.
 

GİRESUNSPOR, BALIKESİRSPOR'A TESLİM OLDU

TFF 1.Lig 23. Hafta karşılaşmasında temsilcimiz Giresunspor sahasında Ekol Hastanesi Balıkesirspor'u ağırladı.
Giresunspor karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrılarak ilk altı hedefi yolunda yara aldı. Yeşil Beyazlılar karşılaşmaya; Adriano, Numan Çürüksu, İshak Doğan, Murat Akça, Uğur Akdemir, Bekir Yılmaz, Muhayer Oktay, Marko Milinkovic, Ahmet İlhan Özek, De Valle ve Özgür Can Özcan onbiri ile çıktı. Çotanaklar santrayı yaparak başladığı karşılaşmanın ilk çeyreğinde oyunu rakip sahaya yıkarken yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Balıkesirspor 22. Dakikada Anıl Taşdemir'in kullandığı kornerde topa iyi yükselen Batuhan İşçiler isabetli kafa vuruşunda topu Giresunspor ağlarına gönderdi. (0-1) Golün şokunu erken atlatan Yeşil Beyazlılar tekrar oyuna hakimiyet kurarken kalesinde ara ara pozisyon verdi. Karşılaşmanın 42. dakikasında atağa çıkan Giresunspor topu kaybederek rakibine kontra atak fırsatı verdi. Kırmızı beyazlılarda atağa çıkan Aly Malle kaleci Adriano ile karşı karşıya kaldı. Aly Malle Adriano'nun müdahalesi ile yerde kalırken Hakem Cihan Aydın beyaz noktayı gösterdi. Topun başına Antonio Mrsic geçti topu ve kaleci Adriano'yu ayrı köşelere gönderdi.(0-2) Bu golle Balıkesirspor farkı ikiye çıkartırken Yeşil Beyazlılar devre arasına 2-0 mağlup girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısına Giresunspor iki değişiklik ile çıktı. Muhayer Oktay yerini Rusescu'ya, Ahmet İlhan Özek ise Renan Da Silva'ya bıraktı. Maça değişiklikler ile hızlı başlayan Çotanaklar 46. Dakikada Del Valle ile yakaladığı fırsatı değerlendiremedi.  Karşılaşmanın 59. Dakikasında Balıkesirspor'da ikinci yarı oyuna dahil olan Rahmi Anıl Başaran yaklaşık 25 metreden vurduğu isabetli vuruşla takımını 3-0 öne geçiren golü attı. Maçın kalan dakikalarında iki takımda yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince karşılaşma Ekol Hastanesi Balıkesirspor'un 3-0 galibiyeti ile sona erdi. Giresunspor bu mağlubiyetle haftayı 28 puanla kapatırken, Balıkesirspor puanını 31 yaptı. Yeşil beyazlılar haftaya deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşacak.
TFF 1.Lig 23. Hafta karşılaşmasında temsilcimiz Giresunspor sahasında Ekol Hastanesi Balıkesirspor'u ağırladı.

Giresunspor karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrılarak ilk altı hedefi yolunda yara aldı.

Yeşil Beyazlılar karşılaşmaya; Adriano, Numan Çürüksu, İshak Doğan, Murat Akça, Uğur Akdemir, Bekir Yılmaz, Muhayer Oktay, Marko Milinkovic, Ahmet İlhan Özek, De Valle ve Özgür Can Özcan onbiri ile çıktı. Çotanaklar santrayı yaparak başladığı karşılaşmanın ilk çeyreğinde oyunu rakip sahaya yıkarken yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Balıkesirspor 22. Dakikada Anıl Taşdemir'in kullandığı kornerde topa iyi yükselen Batuhan İşçiler isabetli kafa vuruşunda topu Giresunspor ağlarına gönderdi. (0-1) Golün şokunu erken atlatan Yeşil Beyazlılar tekrar oyuna hakimiyet kurarken kalesinde ara ara pozisyon verdi. Karşılaşmanın 42. dakikasında atağa çıkan Giresunspor topu kaybederek rakibine kontra atak fırsatı verdi. Kırmızı beyazlılarda atağa çıkan Aly Malle kaleci Adriano ile karşı karşıya kaldı. Aly Malle Adriano'nun müdahalesi ile yerde kalırken Hakem Cihan Aydın beyaz noktayı gösterdi. Topun başına Antonio Mrsic geçti topu ve kaleci Adriano'yu ayrı köşelere gönderdi.(0-2) Bu golle Balıkesirspor farkı ikiye çıkartırken Yeşil Beyazlılar devre arasına 2-0 mağlup girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Giresunspor iki değişiklik ile çıktı. Muhayer Oktay yerini Rusescu'ya, Ahmet İlhan Özek ise Renan Da Silva'ya bıraktı. Maça değişiklikler ile hızlı başlayan Çotanaklar 46. Dakikada Del Valle ile yakaladığı fırsatı değerlendiremedi.  Karşılaşmanın 59. Dakikasında Balıkesirspor'da ikinci yarı oyuna dahil olan Rahmi Anıl Başaran yaklaşık 25 metreden vurduğu isabetli vuruşla takımını 3-0 öne geçiren golü attı. Maçın kalan dakikalarında iki takımda yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince karşılaşma Ekol Hastanesi Balıkesirspor'un 3-0 galibiyeti ile sona erdi. Giresunspor bu mağlubiyetle haftayı 28 puanla kapatırken, Balıkesirspor puanını 31 yaptı. Yeşil beyazlılar haftaya deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.