Giresunspor Çeyrek Finalde

SPOR 18.01.2018 - 17:06, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3209+ kez okundu.
 

Giresunspor Çeyrek Finalde

TFF 1'inci Lig ekiplerinden temsilcimiz Akın Çorap Giresunspor, Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehire, Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) son 16 turu rövanş maçında konuk oldu.
İlk maçta 3-1 galip gelen yeşil beyazlılar, ikinci maçta 2-1 yenildi. Giresunspor 2-1 mağlup olsa da ilk mücadeledeki 3-1'lik üstünlükten dolayı kupada çeyrek finale yükseldi. Mücadelenin 13. dakikasında Başakşehir, Adebayor'la öne geçti. 25'te Aykut Demir skoru eşitledi. 18'de ilk sarı kartını gören Kerim Frei, 34. dakikada 2. sarı kartla oyundan atıldı. İlk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıda iki takım da pozisyonlara girdi. 78'de Attamah, ev sahibini 2-1 öne geçirdi. Karşılaşmada başka gol olmadı. Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, Medipol Başakşehir gibi önemli bir rakibi elemenin büyük prestij olduğunun ifade etti. Medipol Başakşehir'i kendi evlerinde 3-1'lik skorla yenmelerinin önemli bir avantaj olduğunu ifade eden Diyadin, ''İkinci maçı hemen hemen ideal kadrosu ile oynadı. Ligde oyun formatı olarak beğendiğim takım. Tesisleri, yapılanması kadrosu tam bir Avrupa takımı. Taraftarsız büyük bir takım. Başakşehir'i elemek 40 yıldır Süper Lig'i görmeyen Giresunspor için prestij olarak anlamlıydı'' dedi.
TFF 1'inci Lig ekiplerinden temsilcimiz Akın Çorap Giresunspor, Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehire, Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) son 16 turu rövanş maçında konuk oldu.

İlk maçta 3-1 galip gelen yeşil beyazlılar, ikinci maçta 2-1 yenildi. Giresunspor 2-1 mağlup olsa da ilk mücadeledeki 3-1'lik üstünlükten dolayı kupada çeyrek finale yükseldi. Mücadelenin 13. dakikasında Başakşehir, Adebayor'la öne geçti. 25'te Aykut Demir skoru eşitledi. 18'de ilk sarı kartını gören Kerim Frei, 34. dakikada 2. sarı kartla oyundan atıldı. İlk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda iki takım da pozisyonlara girdi. 78'de Attamah, ev sahibini 2-1 öne geçirdi. Karşılaşmada başka gol olmadı. Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, Medipol Başakşehir gibi önemli bir rakibi elemenin büyük prestij olduğunun ifade etti. Medipol Başakşehir'i kendi evlerinde 3-1'lik skorla yenmelerinin önemli bir avantaj olduğunu ifade eden Diyadin, ''İkinci maçı hemen hemen ideal kadrosu ile oynadı. Ligde oyun formatı olarak beğendiğim takım. Tesisleri, yapılanması kadrosu tam bir Avrupa takımı. Taraftarsız büyük bir takım. Başakşehir'i elemek 40 yıldır Süper Lig'i görmeyen Giresunspor için prestij olarak anlamlıydı'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.