GİRESUNSPOR’DA 3 İMZA DAHA

GÜNDEM 11.07.2019 - 17:48, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2997+ kez okundu.
 

GİRESUNSPOR’DA 3 İMZA DAHA

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor transferlerine devam ediyor, Yeşil beyazlılar sol bek oyuncusu Muhammed Bayır'ı, sol kanat oyuncusu Ahmet İlhan Özek’i ve son olarak orta saha oyuncusu Bekir Yılmaz’ı kadrosuna kattı.
Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, 30 yaşındaki deneyimli oyuncu Muhammed Bayır ile 1+1 yıllık anlaşma yapıldığı açıklandı. Ahmet İlhan Özek Başkent temsilcisinde geçen sezon şampiyonluk sevinci yaşayan 1988 doğumlu kanat oyuncusu, Giresunspor Başkanı Sacit Ali Eren’in daveti üzerine Giresun’a geldi ve yapılan görüşmede kendisine sunulan teklife ‘Evet’ yanıtını verdi. Profesyonelliğe ilk adımını Bozüyükspor’da atan ardından Manisaspor, Kardemir Karabükspor, Çaykur Rizespor ve Gençlerbirliği takımlarında forma giyen kanat oyuncusu Süper Ligde  177, TFF Birinci Ligde 21, TFF İkinci Ligde ise 61 müsabakaya çıktı. Son olarak Gençlerbirliği’nin başarısı için mücadele eden oyuncusu Bekir Yılmaz ‘Çotanak Ailesine’ katıldı. 1988 doğumlu orta saha oyuncusu, Giresunspor Başkanı Sacit Ali Eren ile yaptığı görüşmenin ardından 1+1 yıllık mukaveleye imza attı. Giresunspor Başkanı Eren; “Bekir Yılmaz ile de anlaşmaya vardık. Anlaşmamız hayırlı uğurlu olsun. Yönetim kurulu olarak güçlü bir Giresunspor oluşturmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi. Bekir Yılmaz, Bucaspor’da profesyonel oldu. Manisaspor, Bursaspor, Adanaspor ve Gençlerbirliği takımlarında da forma giydi. Yeni transferimiz daha önce Süper Ligde 120, TFF 1. Ligde 130, TFF 2. Ligde ise 74 müsabakaya çıktı. Bekir Yılmaz imza töreninin ardından Ahmet İlhan ve Muhammed Bayır ile birlikte Giresunspor’un kampına katılmak için Erzurum’a gitti.  
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor transferlerine devam ediyor, Yeşil beyazlılar sol bek oyuncusu Muhammed Bayır'ı, sol kanat oyuncusu Ahmet İlhan Özek’i ve son olarak orta saha oyuncusu Bekir Yılmaz’ı kadrosuna kattı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, 30 yaşındaki deneyimli oyuncu Muhammed Bayır ile 1+1 yıllık anlaşma yapıldığı açıklandı. Ahmet İlhan Özek Başkent temsilcisinde geçen sezon şampiyonluk sevinci yaşayan 1988 doğumlu kanat oyuncusu, Giresunspor Başkanı Sacit Ali Eren’in daveti üzerine Giresun’a geldi ve yapılan görüşmede kendisine sunulan teklife ‘Evet’ yanıtını verdi. Profesyonelliğe ilk adımını Bozüyükspor’da atan ardından Manisaspor, Kardemir Karabükspor, Çaykur Rizespor ve Gençlerbirliği takımlarında forma giyen kanat oyuncusu Süper Ligde  177, TFF Birinci Ligde 21, TFF İkinci Ligde ise 61 müsabakaya çıktı. Son olarak Gençlerbirliği’nin başarısı için mücadele eden oyuncusu Bekir Yılmaz ‘Çotanak Ailesine’ katıldı.

1988 doğumlu orta saha oyuncusu, Giresunspor Başkanı Sacit Ali Eren ile yaptığı görüşmenin ardından 1+1 yıllık mukaveleye imza attı. Giresunspor Başkanı Eren; “Bekir Yılmaz ile de anlaşmaya vardık. Anlaşmamız hayırlı uğurlu olsun. Yönetim kurulu olarak güçlü bir Giresunspor oluşturmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Bekir Yılmaz, Bucaspor’da profesyonel oldu. Manisaspor, Bursaspor, Adanaspor ve Gençlerbirliği takımlarında da forma giydi. Yeni transferimiz daha önce Süper Ligde 120, TFF 1. Ligde 130, TFF 2. Ligde ise 74 müsabakaya çıktı. Bekir Yılmaz imza töreninin ardından Ahmet İlhan ve Muhammed Bayır ile birlikte Giresunspor’un kampına katılmak için Erzurum’a gitti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.