Giresunspor'da gözler Altınordu maçına çevrildi

SPOR 19.12.2019 - 17:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3014+ kez okundu.
 

Giresunspor'da gözler Altınordu maçına çevrildi

Kulüp asbaşkanı Mehmet Fevzi Usta; ‘Altınordu son haftalarda grafiği yükselen bir takım, dikkatli olup kazanmamız gerekiyor’
TFF 1. Lig'in 16. haftasında 23 Aralık Pazartesi günü sahasında Altınordu ile karşılaşacak Giresunspor'un asbaşkanı Mehmet Fevzi Usta, “Altınordu son haftalarda grafiği yükselen bir takım, dikkatli olup kazanmamız gerekiyor” dedi. Usta, yaptığı açıklamada, ligdeki tüm takımlara karşı saygılı olduklarını söyledi. Her takımın birbirini yenebileceğine işaret eden Usta, “Biz olaya maç maç bakıyoruz, bu bilinçle hareket ediyoruz. Bu hafta da taraftarımızın önünde Altınordu ile oynayacağız. Altınordu son haftalarda grafiği yükselen bir takım, dikkatli olup kazanmamız gerekiyor. En ufak bir konsantrasyon kaybı puan kaybına yol açacaktır” değerlendirmesinde bulundu. Usta, ligin ilk yarısını 6 puan alarak tamamlamak istediklerini ifade ederek, şöyle devam etti; “İlk yarı bitecek ve takımımız bir kamp dönemi geçirecek, program yapılıyor. İkinci yarı daha iyi sonuçlar alacağımızdan eminiz. Takımımız ve futbolcular geç forma girdi, bu durumu biz avantaja çevirmek istiyoruz. İkinci yarı toplanan puanlar daha önemli, ikinci yarıda form tutan takımlar daha üst sıralarda yer alıyor. İnşallah biz de ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz” Şehrin kenetlenmesi gerektiğini vurgulayan Usta, “Başkanımız Sacit Ali Eren özverili bir şekilde çalışıyor, hedefe giden yolda önümüz açık. Tüm şehrin bir olması gerekiyor” diye konuştu.
Kulüp asbaşkanı Mehmet Fevzi Usta; ‘Altınordu son haftalarda grafiği yükselen bir takım, dikkatli olup kazanmamız gerekiyor’

TFF 1. Lig'in 16. haftasında 23 Aralık Pazartesi günü sahasında Altınordu ile karşılaşacak Giresunspor'un asbaşkanı Mehmet Fevzi Usta, “Altınordu son haftalarda grafiği yükselen bir takım, dikkatli olup kazanmamız gerekiyor” dedi.

Usta, yaptığı açıklamada, ligdeki tüm takımlara karşı saygılı olduklarını söyledi. Her takımın birbirini yenebileceğine işaret eden Usta, “Biz olaya maç maç bakıyoruz, bu bilinçle hareket ediyoruz. Bu hafta da taraftarımızın önünde Altınordu ile oynayacağız. Altınordu son haftalarda grafiği yükselen bir takım, dikkatli olup kazanmamız gerekiyor. En ufak bir konsantrasyon kaybı puan kaybına yol açacaktır” değerlendirmesinde bulundu.

Usta, ligin ilk yarısını 6 puan alarak tamamlamak istediklerini ifade ederek, şöyle devam etti; “İlk yarı bitecek ve takımımız bir kamp dönemi geçirecek, program yapılıyor. İkinci yarı daha iyi sonuçlar alacağımızdan eminiz. Takımımız ve futbolcular geç forma girdi, bu durumu biz avantaja çevirmek istiyoruz. İkinci yarı toplanan puanlar daha önemli, ikinci yarıda form tutan takımlar daha üst sıralarda yer alıyor. İnşallah biz de ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz”

Şehrin kenetlenmesi gerektiğini vurgulayan Usta, “Başkanımız Sacit Ali Eren özverili bir şekilde çalışıyor, hedefe giden yolda önümüz açık. Tüm şehrin bir olması gerekiyor” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.