Giresunspor, Erzurum'a geçit vermedi

SPOR 06.11.2017 - 14:33, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3088+ kez okundu.
 

Giresunspor, Erzurum'a geçit vermedi

TFF 1'inci Lig’de Giresun’da oynanan karşılaşmada Akın Çorap Giresunspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 yendi.
Bu sonucun ardından Giresunspor 22 puana yükselerek, Ümraniyespor'un arkasında 2. sırada yer aldı. Yeşil beyazlıların gollerini 60. dakikada sol kanatta topla buluşan Dialiba'nın pasında savunmanın arkasına sarkan Sinan Özkan sert ve isabetli bir vuruşla fileleri havalandırdı. 1-0 Maçta 88. dakikada Giresunspor'un sağ kanattan geliştirdiği atakta Dodo'nun pasında topla buluşan Mehmet Akyüz, meşin yuvarlağı ağlara yolladı. 2-0 Maçın ardından Giresunspor teknik direktörü değerlendirmede bulundu.  Yaşanan kısa düşüşün ardından yeniden toparlandıklarını belirten Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, "Biz de ilk 20-25 dakikada rakibi tartmak için biraz bekleyerek oynadık. İkinci yarıda oyuncu değişikliklerinin ardından rakibi biraz çözdükten sonra daha önde oynamaya çalıştık. Baskının sonucu, oyun ve skor üstünlüğünü getirdi. Hamle yaptığımız oyuncuların takıma verdiği katkı bizi sevindirdi. Bir, iki haftalık düşüşten sonra son iki haftadır galip geliyoruz. Bu çok önemli. Oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi. 11 haftanın sonunda 22 puan topladıklarını kaydeden Diyadin, "Haftalık ortalama 2. İlk iki için hedef puanımızdı. 40 yıllık özlemi dindirmek için mücadele ediyoruz. Kalan maçlarda maksimum puanlar alıp ilk yarıyı iyi tamamlatmak istiyoruz. Kolay değil. Herkes bir mücadele içerisinde" ifadelerini kullandı.
TFF 1'inci Lig’de Giresun’da oynanan karşılaşmada Akın Çorap Giresunspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 yendi.

Bu sonucun ardından Giresunspor 22 puana yükselerek, Ümraniyespor'un arkasında 2. sırada yer aldı. Yeşil beyazlıların gollerini 60. dakikada sol kanatta topla buluşan Dialiba'nın pasında savunmanın arkasına sarkan Sinan Özkan sert ve isabetli bir vuruşla fileleri havalandırdı. 1-0 Maçta 88. dakikada Giresunspor'un sağ kanattan geliştirdiği atakta Dodo'nun pasında topla buluşan Mehmet Akyüz, meşin yuvarlağı ağlara yolladı. 2-0 Maçın ardından Giresunspor teknik direktörü değerlendirmede bulundu.

 Yaşanan kısa düşüşün ardından yeniden toparlandıklarını belirten Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, "Biz de ilk 20-25 dakikada rakibi tartmak için biraz bekleyerek oynadık. İkinci yarıda oyuncu değişikliklerinin ardından rakibi biraz çözdükten sonra daha önde oynamaya çalıştık. Baskının sonucu, oyun ve skor üstünlüğünü getirdi. Hamle yaptığımız oyuncuların takıma verdiği katkı bizi sevindirdi. Bir, iki haftalık düşüşten sonra son iki haftadır galip geliyoruz. Bu çok önemli. Oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi. 11 haftanın sonunda 22 puan topladıklarını kaydeden Diyadin, "Haftalık ortalama 2. İlk iki için hedef puanımızdı. 40 yıllık özlemi dindirmek için mücadele ediyoruz. Kalan maçlarda maksimum puanlar alıp ilk yarıyı iyi tamamlatmak istiyoruz. Kolay değil. Herkes bir mücadele içerisinde" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.