Giresunspor galibiyet peşinde

SPOR 12.09.2019 - 17:15, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3061+ kez okundu.
 

Giresunspor galibiyet peşinde

Çotanakların Asbaşkanı M.Fevzi Usta, İstanbulspor ile Pazar günü deplasmanda oynayacakları zorlu müsabakayı kazanıp, bu sezonki ilk galibiyetlerini almak istediklerini ifade etti.
TFF 1. Lig temsilcimiz Giresunspor’da, Kulüp Asbaşkanı Mehmet Fevzi Usta, üç maçlık galibiyet özlemine İstanbulspor deplasmanında son vermek istediklerini söyledi. Lige verilen milli aranın takıma iyi geldiğini ifade eden Usta, “Takımda sakatlığı bulunan oyuncularımızın iyileşmesi ve ilk üç maçta tespit ettiğimiz eksikliklerin giderilmesi anlamında milli ara çok faydalı oldu. Yaptığımız özel çalışmalarla eksiklerimizi gidermeye çalıştık. Uğur Akdemir ve Adriano Facchini’nin tedavileri de tamamlanma aşamasına geldi. Kısaca milli ara takımımıza ilaç gibi geldi” dedi. Bu hafta sonu İstanbulspor ile deplasmanda oynayacakları maça da değinen Usta, “Lige Menemenspor karşısında kendi evimizde aldığımız mağlubiyetle başladık. Ardından deplasmanda Ümraniyespor’a da kaybettik. Son oynadığımız müsabakada ise Hatayspor ile sahamızda berabere kaldık. Hatay maçının özellikle ilk 45 dakikasında takımımızın ortaya koyduğu oyundan memnunuz. Bu oyunu maçın geneline yaymamız gerektiğini biliyoruz. İstanbulspor karşılaşmasını bu anlamda iyi bir fırsat olarak görüyoruz. Rakibimiz karşısında maçın başından sonuna kadar Giresunspor’a yakışır bir mücadele ortaya koyup, üç puana uzanan taraf olmak ve çıkışa geçmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
Çotanakların Asbaşkanı M.Fevzi Usta, İstanbulspor ile Pazar günü deplasmanda oynayacakları zorlu müsabakayı kazanıp, bu sezonki ilk galibiyetlerini almak istediklerini ifade etti.

TFF 1. Lig temsilcimiz Giresunspor’da, Kulüp Asbaşkanı Mehmet Fevzi Usta, üç maçlık galibiyet özlemine İstanbulspor deplasmanında son vermek istediklerini söyledi. Lige verilen milli aranın takıma iyi geldiğini ifade eden Usta, “Takımda sakatlığı bulunan oyuncularımızın iyileşmesi ve ilk üç maçta tespit ettiğimiz eksikliklerin giderilmesi anlamında milli ara çok faydalı oldu. Yaptığımız özel çalışmalarla eksiklerimizi gidermeye çalıştık. Uğur Akdemir ve Adriano Facchini’nin tedavileri de tamamlanma aşamasına geldi. Kısaca milli ara takımımıza ilaç gibi geldi” dedi.

Bu hafta sonu İstanbulspor ile deplasmanda oynayacakları maça da değinen Usta, “Lige Menemenspor karşısında kendi evimizde aldığımız mağlubiyetle başladık. Ardından deplasmanda Ümraniyespor’a da kaybettik. Son oynadığımız müsabakada ise Hatayspor ile sahamızda berabere kaldık. Hatay maçının özellikle ilk 45 dakikasında takımımızın ortaya koyduğu oyundan memnunuz. Bu oyunu maçın geneline yaymamız gerektiğini biliyoruz. İstanbulspor karşılaşmasını bu anlamda iyi bir fırsat olarak görüyoruz. Rakibimiz karşısında maçın başından sonuna kadar Giresunspor’a yakışır bir mücadele ortaya koyup, üç puana uzanan taraf olmak ve çıkışa geçmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.