‘GİRESUNSPOR GÜZEL ŞEYLERE İMZA ATACAKTIR’

SPOR 02.09.2020 - 18:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2603+ kez okundu.
 

‘GİRESUNSPOR GÜZEL ŞEYLERE İMZA ATACAKTIR’

Giresunspor Kulüp binasında gündeme dair açıklamalarda bulunan Giresunspor Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet, yeni bir kavram ortaya koyduğunu söyleyerek Türk futbolunda ‘Dijital Tribün Ahlakı’ kavramı ile bir ilki gerçekleştireceklerini söyledi.
Başkan Karaahmet, “Biz yaptığımız işin fair play kurallarına uygun biçimde gerçekleşmesini istiyoruz. Bunun için de ‘Dijital Kavram Ahlakı’ olarak yeni bir kavram ortaya koyuyoruz. Biz stadyum neyse resmi sosyal medya hesaplarımızı da o şekilde görüyoruz. Bizim stadımıza gelenle sayfamıza gelen herkes aynı değerde, aynı kalitededir. Bu kalite de fair play kurallarına uygun şekilde yansıtılmalıdır. Biz sayfalarımızda ağır hakarete, küfüre asla müsaade etmiyoruz. Bu şekilde yapılan paylaşımlara anında müdahale ediyor, siliyor ve 3 aylık süre ile de engelliyoruz. Eğer kişiler bu davranışlarında ısrarcı oluyorsa 1 yıl süre ile engelliyoruz. Baktık olmuyor bu seferde kişinin sayfalarımıza erişimine süresiz kısıtlama getiriyoruz. Bunu yapıyoruz çünkü biliyoruz ki dijital medya da çocuklar, aileler var biz bu değerlere dikkat etmek zorundayız yoksa amaçladığımız kulüp kültürünü oluşturmakta başarısız oluruz. Biz bu uygulamayı Türkiye’de hayata geçiren ilk kulübüz bu konuda Türkiye Futbol Federasyonu’nun da aynı hassasiyette yaklaşmasını bekliyoruz. Taraftar tribünde küfür ettiğinde nasıl stadyuma alınmıyorsa, resmi sayfalarda da aynı şeklide bir yaptırıma maruz kalmalı diyoruz. Biz Giresunspor Kulübü olarak bu ahlaki değeri başlatıyor diğer tüm kulüpleri de bu değeri geliştirmeye davet ediyoruz” dedi. ‘Kimse Giresunspor’un üstünde değildir’ Transfer konusuna da değinen başkan Karaahmet, “Transferler ile alakalı birbiriyle takım olabilecek arkadaşları bir araya getirmeye çalıştık. Kimse Giresunspor’un üstünde değildir cümlesini bizim dönemimiz de göreceksiniz. Kendilerini kampta 2 gün ziyaret ettim, tam bir takım havası var. Merak etmeyin Giresunspor takımı güzel şeylere imza atacaktır. Biz takım olduk. Hocamız ve teknik ekibimiz bu anlamda çok olumlu işler yapıyorlar ve bizimle her zaman istişare halindeler.. Düşünün biz Giresunspor’a geldiğimiz de gelmek isteyen topçu yoktu ve çok şükür bu süreci hızlı bir şekilde tedavi ettik. Bizi arayan gelmek isteyen onlarca topçu var ancak biz ince eleyip sık dokuyoruz” diye konuştu.
Giresunspor Kulüp binasında gündeme dair açıklamalarda bulunan Giresunspor Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet, yeni bir kavram ortaya koyduğunu söyleyerek Türk futbolunda ‘Dijital Tribün Ahlakı’ kavramı ile bir ilki gerçekleştireceklerini söyledi.

Başkan Karaahmet, “Biz yaptığımız işin fair play kurallarına uygun biçimde gerçekleşmesini istiyoruz. Bunun için de ‘Dijital Kavram Ahlakı’ olarak yeni bir kavram ortaya koyuyoruz. Biz stadyum neyse resmi sosyal medya hesaplarımızı da o şekilde görüyoruz. Bizim stadımıza gelenle sayfamıza gelen herkes aynı değerde, aynı kalitededir. Bu kalite de fair play kurallarına uygun şekilde yansıtılmalıdır. Biz sayfalarımızda ağır hakarete, küfüre asla müsaade etmiyoruz. Bu şekilde yapılan paylaşımlara anında müdahale ediyor, siliyor ve 3 aylık süre ile de engelliyoruz. Eğer kişiler bu davranışlarında ısrarcı oluyorsa 1 yıl süre ile engelliyoruz. Baktık olmuyor bu seferde kişinin sayfalarımıza erişimine süresiz kısıtlama getiriyoruz. Bunu yapıyoruz çünkü biliyoruz ki dijital medya da çocuklar, aileler var biz bu değerlere dikkat etmek zorundayız yoksa amaçladığımız kulüp kültürünü oluşturmakta başarısız oluruz. Biz bu uygulamayı Türkiye’de hayata geçiren ilk kulübüz bu konuda Türkiye Futbol Federasyonu’nun da aynı hassasiyette yaklaşmasını bekliyoruz. Taraftar tribünde küfür ettiğinde nasıl stadyuma alınmıyorsa, resmi sayfalarda da aynı şeklide bir yaptırıma maruz kalmalı diyoruz. Biz Giresunspor Kulübü olarak bu ahlaki değeri başlatıyor diğer tüm kulüpleri de bu değeri geliştirmeye davet ediyoruz” dedi.

‘Kimse Giresunspor’un üstünde değildir’

Transfer konusuna da değinen başkan Karaahmet, “Transferler ile alakalı birbiriyle takım olabilecek arkadaşları bir araya getirmeye çalıştık. Kimse Giresunspor’un üstünde değildir cümlesini bizim dönemimiz de göreceksiniz. Kendilerini kampta 2 gün ziyaret ettim, tam bir takım havası var. Merak etmeyin Giresunspor takımı güzel şeylere imza atacaktır. Biz takım olduk. Hocamız ve teknik ekibimiz bu anlamda çok olumlu işler yapıyorlar ve bizimle her zaman istişare halindeler.. Düşünün biz Giresunspor’a geldiğimiz de gelmek isteyen topçu yoktu ve çok şükür bu süreci hızlı bir şekilde tedavi ettik. Bizi arayan gelmek isteyen onlarca topçu var ancak biz ince eleyip sık dokuyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.