GİRESUNSPOR KAN KAYBETMEYE DEVAM EDİYOR

SPOR 19.02.2018 - 17:07, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3026+ kez okundu.
 

GİRESUNSPOR KAN KAYBETMEYE DEVAM EDİYOR

TFF 1. Liginde çıkış arayan Akın Çorap Giresunspor sahasında oynadığı müsabakada bu kez de ligin altında can çekişen Denizlispor'a mağlup oldu.
Sezonun ilk devresinde harika sonuçlara imza atan ve şampiyonluk yolunda taraftarlarını umutlandıran Giresunspor, 2018 yılında galibiyete hasret kaldı.Ligde en son 22 Aralık 2017’de sahasında Gaziantepspor’u 2-0’lık skorla dize getiren Çotanaklar bu müsabakanın ardından üç maçı yenilgi bir maçı da beraberlikle tamamladı.Sahasında Denizlispor’a 2-0 mağlup olan Giresunspor aynı zamanda Play-Off yolunda da çok ağır bir yara aldı. Müsabakaya Giresunspor başladı.Dak. 11: Giresunspor gole çok yaklaştı. Sinan Özkan’ın penaltı noktasına gönderdiği topa Jones hamle yaptı. Vücut çalımıyla rakibinden sıyrılan Jones’in vuruşunu önce kaleci Asil çıkardı ardından direğe çarpan top kornere çıktı.Dak. 22: Giresunspor mutlak golden oldu. Kornerden seken topu sağ taraftan Jones içeri doldurdu. Aykut’un kafa vuruşunda savunmadan seken top Abdulkerim’in önünde kaldı. Bu oyuncunun vuruşunda Cenk topu çizgi üzerinden çıkartarak ekibimize gol şansı tanımadı.Dak. 35 (GOL): Jones orta sahada iki kişinin arasında kalıp topu kaptırınca Denizlispor hızlı oynadı. Orta alanda İsmail sol kanada Ziya’ya oynadı. Ziya hızlı adımlarla ceza sahasına girip kaleci Ahmet’in müdahalesiyle yerde kalınca hakem beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Barış Örücü düzgün bir vuruşla deplasmanda takımını öne geçirdi. 0-1Dak. 49: Giresunspor beraberlik sayısına çok yaklaştı. Çağlar’ın kullandığı köşe atışında herkesi geçen topa Panos yükseldi. Panos’un harika kafa vuruşunda top inanılmaz şekilde üstten auta gitti.Dak. 57 (GOL): Denizlispor farkı ikiye çıkardı. İsmail Haktan’ın sağ kanattan ortaladığı topa iyi yükselken Ziya kafa vuruşunda Ahmet’i avladı. 0-2Kalan dakikalarda her takımında çabaları gol için yeterli olmayınca müsabaka 2-0 Denizlispor’un üstünlüğü ile tamamlandı.
TFF 1. Liginde çıkış arayan Akın Çorap Giresunspor sahasında oynadığı müsabakada bu kez de ligin altında can çekişen Denizlispor'a mağlup oldu.

Sezonun ilk devresinde harika sonuçlara imza atan ve şampiyonluk yolunda taraftarlarını umutlandıran Giresunspor, 2018 yılında galibiyete hasret kaldı.Ligde en son 22 Aralık 2017’de sahasında Gaziantepspor’u 2-0’lık skorla dize getiren Çotanaklar bu müsabakanın ardından üç maçı yenilgi bir maçı da beraberlikle tamamladı.Sahasında Denizlispor’a 2-0 mağlup olan Giresunspor aynı zamanda Play-Off yolunda da çok ağır bir yara aldı.

Müsabakaya Giresunspor başladı.Dak. 11: Giresunspor gole çok yaklaştı. Sinan Özkan’ın penaltı noktasına gönderdiği topa Jones hamle yaptı. Vücut çalımıyla rakibinden sıyrılan Jones’in vuruşunu önce kaleci Asil çıkardı ardından direğe çarpan top kornere çıktı.Dak. 22: Giresunspor mutlak golden oldu. Kornerden seken topu sağ taraftan Jones içeri doldurdu. Aykut’un kafa vuruşunda savunmadan seken top Abdulkerim’in önünde kaldı. Bu oyuncunun vuruşunda Cenk topu çizgi üzerinden çıkartarak ekibimize gol şansı tanımadı.Dak. 35 (GOL): Jones orta sahada iki kişinin arasında kalıp topu kaptırınca Denizlispor hızlı oynadı. Orta alanda İsmail sol kanada Ziya’ya oynadı. Ziya hızlı adımlarla ceza sahasına girip kaleci Ahmet’in müdahalesiyle yerde kalınca hakem beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Barış Örücü düzgün bir vuruşla deplasmanda takımını öne geçirdi. 0-1Dak. 49: Giresunspor beraberlik sayısına çok yaklaştı. Çağlar’ın kullandığı köşe atışında herkesi geçen topa Panos yükseldi. Panos’un harika kafa vuruşunda top inanılmaz şekilde üstten auta gitti.Dak. 57 (GOL): Denizlispor farkı ikiye çıkardı. İsmail Haktan’ın sağ kanattan ortaladığı topa iyi yükselken Ziya kafa vuruşunda Ahmet’i avladı. 0-2Kalan dakikalarda her takımında çabaları gol için yeterli olmayınca müsabaka 2-0 Denizlispor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.