Giresunspor kendine yakışanı yaptı

SPOR 20.05.2019 - 15:31, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2952+ kez okundu.
 

Giresunspor kendine yakışanı yaptı

Spor Toto 1. Ligin 34. haftasında konuk ettiği Altınordu'yu 3-1 yenen Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, ‘Maçtan önce çok söylentiler vardı. 'Giresunspor genç takımla çıkacak, maçı bırakacak.' gibi söylemlere sahada cevap verdik” dedi.
Sözeri, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, alınan galibiyetle ligi güzel bir şekilde bitirdiklerini söyledi. Son iki hafta prestij maçları oynadıklarını ancak yine de profesyonelliğin gereklerini yerine getirmeye çalıştıklarını anlatan Sözeri, “Güzel bir şekilde bitirdik. Zaten son iki hafta kala kümeden düşme hadisesini ortadan kaldırmıştık. Hem Hayatspor maçı hem de bu maç bizim prestij müsabakalarımızdı. İyi mücadele ederek güzel bir sonla bitirdik” diye konuştu. “Maçtan önce çok söylentiler vardı. Giresunspor genç takımla çıkacak, maçı bırakacak’ gibi söylemlere sahada cevap verdik” ifadelerini kullanan Sözeri, “Bunun için de mutluyuz. Hayatımızın hiç bir döneminde bu tarz şeylerin içerisinde olmadık, olmayacağız da inşallah. Bugün de güzel bir şekilde bitirdik. Rakibimize de geçmiş olsun. İyi bir performansla buralara kadar geldiler. Futbolda var bu. Zaman zaman biz de yaşadık.Giresunspor aldığı galibiyetle kendine yakışanı yaptı” şeklinde konuştu.
Spor Toto 1. Ligin 34. haftasında konuk ettiği Altınordu'yu 3-1 yenen Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, ‘Maçtan önce çok söylentiler vardı. 'Giresunspor genç takımla çıkacak, maçı bırakacak.' gibi söylemlere sahada cevap verdik” dedi.

Sözeri, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, alınan galibiyetle ligi güzel bir şekilde bitirdiklerini söyledi.

Son iki hafta prestij maçları oynadıklarını ancak yine de profesyonelliğin gereklerini yerine getirmeye çalıştıklarını anlatan Sözeri, “Güzel bir şekilde bitirdik. Zaten son iki hafta kala kümeden düşme hadisesini ortadan kaldırmıştık. Hem Hayatspor maçı hem de bu maç bizim prestij müsabakalarımızdı. İyi mücadele ederek güzel bir sonla bitirdik” diye konuştu.

“Maçtan önce çok söylentiler vardı. Giresunspor genç takımla çıkacak, maçı bırakacak’ gibi söylemlere sahada cevap verdik” ifadelerini kullanan Sözeri, “Bunun için de mutluyuz. Hayatımızın hiç bir döneminde bu tarz şeylerin içerisinde olmadık, olmayacağız da inşallah. Bugün de güzel bir şekilde bitirdik. Rakibimize de geçmiş olsun. İyi bir performansla buralara kadar geldiler. Futbolda var bu. Zaman zaman biz de yaşadık.Giresunspor aldığı galibiyetle kendine yakışanı yaptı” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.