Giresunspor Kızılcamam kampından döndü

SPOR 01.08.2017 - 06:15, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2877+ kez okundu.
 

Giresunspor Kızılcamam kampından döndü

TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, takımın Ankara Kızılcahamam kampını tamamlayıp, üçüncü etap kampını Giresun'da başladığını söyledi.
Bozbağ, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, takımın 3 Temmuz'da başladığı sezon hazırlıkları kapsamında birinci ve ikinci etap kamp çalışmalarını  Kızılcahamam'da gerçekleştirdiğini belirtti. Kızılcahamam kampının tamamlandığını aktaran Bozbağ, "Oyuncularımıza 2 gün izin verdik. 2 Ağustos Çarşamba günü de futbolcular  Giresun'da toplanacak ve 11 Ağustos'ta başlayacak lig hazırlıklarını kentte sürdüreceğiz"  diye konuştu. BaşkanBozbağ, transfer çalışmalarının da devam ettiğini kaydederek, birer kaleci, stoper, ön libero ve forvet almak için görüşmelerin sürdüğünü sözlerine ekledi.
TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, takımın Ankara Kızılcahamam kampını tamamlayıp, üçüncü etap kampını Giresun'da başladığını söyledi.

Bozbağ, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, takımın 3 Temmuz'da başladığı sezon hazırlıkları kapsamında birinci ve ikinci etap kamp çalışmalarını  Kızılcahamam'da gerçekleştirdiğini belirtti.

Kızılcahamam kampının tamamlandığını aktaran Bozbağ, "Oyuncularımıza 2 gün izin verdik. 2 Ağustos Çarşamba günü de futbolcular  Giresun'da toplanacak ve 11 Ağustos'ta başlayacak lig hazırlıklarını kentte sürdüreceğiz"  diye konuştu.

BaşkanBozbağ, transfer çalışmalarının da devam ettiğini kaydederek, birer kaleci, stoper, ön libero ve forvet almak için görüşmelerin sürdüğünü sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.