Giresunspor kötü gidişata devam ediyor. 3-1

SPOR 12.02.2018 - 18:01, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3288+ kez okundu.
 

Giresunspor kötü gidişata devam ediyor. 3-1

Teknik Direktör Yılmaz Vural ile ilk maçına çıkan Çotanaklar deplasmanda Eskişehirspor’a Dorukhan, Ofoedu ve Kaan’ın golleriyle 3-1 boyun eğdi.
Akın Çorap Giresunspor’un tek sayısını ise 86’da Jones’ten geldi. Bu sonuçla birlikte galibiyet özlemini dört maça çıkaran Yeşil Beyazlılar’da ilk iki umudu da haftalar ilerledikçe kaybolmaya başladı. Spor Toto 1. Lig’de play-off yarışını yakından ilgilendiren maçta Akın Çorap Giresunspor deplasmanda Eskişehirspor ile karşı karşıya geldi. Çotanaklar rakibine 3-1’lık skorla mağlup oldu. Mücadelenin ilk 15 dakikalık bölümünde ayağa paslarla kontrolü oyun tercih ederek gol arayan Çotanaklar bu dakikadan sonra istediği pozisyonları bulamadı. 25. dakikada Dorukhan’ın golüne engel olmayan Yeşil Beyazlılar, devreye de 1-0 yenik girdi. Devre arasında iki hamle birden yapan teknik direktör Yılmaz Vural, Recep’in yerine Muhammet Reis’i, Batuhan’ın yerine ise Almeida’ya şans tanıdı. İlk yarıya nazaran ikinci yarıya daha diri başlayan Çotanaklar, Dimitriadis ve Muhammet Reis ile golü koklasa da skorboardı değiştiremedi. 64’te Onur’un hatasını affetmeyen Ofoedu farkı 2’ye çıkaran golü kaydetti.  Golden sonra iyice dağılan Yeşil Beyazlılar, 76’da Kaan’ın golüyle 3-0 geriye düştü.  86’da Jones farkı yeniden ikiye düşürse de kalan dakikalarda başka gol olmayınca Çotanaklar hem ilk iki hem de play-off yolunda sahada çok önemli üç puan bırakmış oldu.
Teknik Direktör Yılmaz Vural ile ilk maçına çıkan Çotanaklar deplasmanda Eskişehirspor’a Dorukhan, Ofoedu ve Kaan’ın golleriyle 3-1 boyun eğdi.

Akın Çorap Giresunspor’un tek sayısını ise 86’da Jones’ten geldi. Bu sonuçla birlikte galibiyet özlemini dört maça çıkaran Yeşil Beyazlılar’da ilk iki umudu da haftalar ilerledikçe kaybolmaya başladı. Spor Toto 1. Lig’de play-off yarışını yakından ilgilendiren maçta Akın Çorap Giresunspor deplasmanda Eskişehirspor ile karşı karşıya geldi. Çotanaklar rakibine 3-1’lık skorla mağlup oldu. Mücadelenin ilk 15 dakikalık bölümünde ayağa paslarla kontrolü oyun tercih ederek gol arayan Çotanaklar bu dakikadan sonra istediği pozisyonları bulamadı. 25. dakikada Dorukhan’ın golüne engel olmayan Yeşil Beyazlılar, devreye de 1-0 yenik girdi.

Devre arasında iki hamle birden yapan teknik direktör Yılmaz Vural, Recep’in yerine Muhammet Reis’i, Batuhan’ın yerine ise Almeida’ya şans tanıdı. İlk yarıya nazaran ikinci yarıya daha diri başlayan Çotanaklar, Dimitriadis ve Muhammet Reis ile golü koklasa da skorboardı değiştiremedi. 64’te Onur’un hatasını affetmeyen Ofoedu farkı 2’ye çıkaran golü kaydetti.  Golden sonra iyice dağılan Yeşil Beyazlılar, 76’da Kaan’ın golüyle 3-0 geriye düştü.  86’da Jones farkı yeniden ikiye düşürse de kalan dakikalarda başka gol olmayınca Çotanaklar hem ilk iki hem de play-off yolunda sahada çok önemli üç puan bırakmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.