Giresunspor maça hazır

SPOR 28.09.2017 - 13:05, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2398+ kez okundu.
 

Giresunspor maça hazır

TFF 1. Ligin 7. Haftasında 1 Ekim Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Ümraniyespor İle karşılacak Giresunspor'da futbolcular maçtan galibiyet ile ayrılarak tekrar seri başlatmak istiyor.
Saat : 13.00'de Oynanacak maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil - beyazlılar bu maça mutlak 3 puan parolası ile hazırlanıyor. Kulüp asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, yaptığı açıklamada, Ümraniyespor karşılaşmasını kazanarak ligde yeniden çıkışa geçmek ve liderliklerini sürdürmek istediklerini söyledi. Geçen hafta sonu konuk ettikleri Elazığspor ile golsüz berabere kalarak 4 maçlık galibiyet serisini sona erdirdiklerini anımsatan Kazancıoğlu,"Pazar günü sahamızda ligde ikinci sırada bulunan Ümraniyespor'u konuk edeceğiz. Zor maç olacağını biliyoruz. Maçın oynanacağı saate kadar olan süreyi en iyi şekilde değerlendirip karşılaşmaya tam anlamıyla hazır olmak istiyoruz. Hedefimiz sahadan 3 puanla ayrılmak." dedi. Kazancıoğlu, Ümraniyespor maçındaki saha ve seyirci avantajlarının kendilerinden yana olduğuna dikkati çekerek, şöyle konuştu: "İç sahada taraftarımızın da desteğiyle daha istekli ve mücadeleci oyun ortaya koyuyoruz. Ümraniyespor maçında da avantajlarımızı iyi kullanmak en büyük hedefimiz. Rakibimiz karşısında 3 puana ulaşarak ligde yeniden çıkışa geçmek ve liderliğimizi sürdürmek istiyoruz." 
TFF 1. Ligin 7. Haftasında 1 Ekim Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Ümraniyespor İle karşılacak Giresunspor'da futbolcular maçtan galibiyet ile ayrılarak tekrar seri başlatmak istiyor.

Saat : 13.00'de Oynanacak maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil - beyazlılar bu maça mutlak 3 puan parolası ile hazırlanıyor. Kulüp asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, yaptığı açıklamada, Ümraniyespor karşılaşmasını kazanarak ligde yeniden çıkışa geçmek ve liderliklerini sürdürmek istediklerini söyledi.

Geçen hafta sonu konuk ettikleri Elazığspor ile golsüz berabere kalarak 4 maçlık galibiyet serisini sona erdirdiklerini anımsatan Kazancıoğlu,"Pazar günü sahamızda ligde ikinci sırada bulunan Ümraniyespor'u konuk edeceğiz. Zor maç olacağını biliyoruz. Maçın oynanacağı saate kadar olan süreyi en iyi şekilde değerlendirip karşılaşmaya tam anlamıyla hazır olmak istiyoruz. Hedefimiz sahadan 3 puanla ayrılmak." dedi.

Kazancıoğlu, Ümraniyespor maçındaki saha ve seyirci avantajlarının kendilerinden yana olduğuna dikkati çekerek, şöyle konuştu:

"İç sahada taraftarımızın da desteğiyle daha istekli ve mücadeleci oyun ortaya koyuyoruz. Ümraniyespor maçında da avantajlarımızı iyi kullanmak en büyük hedefimiz. Rakibimiz karşısında 3 puana ulaşarak ligde yeniden çıkışa geçmek ve liderliğimizi sürdürmek istiyoruz." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.