Giresunspor namağlup devam etmek istiyor

SPOR 14.09.2017 - 15:03, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2284+ kez okundu.
 

Giresunspor namağlup devam etmek istiyor

Çotanakların Basın Sözcüsü Bahattin Kurt, Denizlispor engelini de kayıpsız geçip 3 maçlık galibiyet serisine yeni bir halka daha eklemek niyetinde olduklarını ifade etti.
TFF 1. Lig’de zirve mücadelesini sürdüren Giresunspor’da, gözler bu hafta sonu deplasmanda oynanacak Denizlispor maçına çevrildi. Çotanakların Kulüp Basın Sözcüsü Bahattin Kurt, 3 maçlık galibiyet serilerini Denizli’de de sürdürmek istediklerini söyledi. Takımda morallerin yerinde olduğunu ifade eden Kurt, "Adanaspor ve İstanbulspor’un ardından geçen hafta Eskişehirspor’u da yenerek galibiyet serimizi 3 maça çıkardık. Şimdi önümüzde Denizlispor karşılaşması var. Bu maça da mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanıyoruz. Kazanıp haftayı kayıpsız geçmek istiyoruz" dedi. Rakiplerini asla hafife almadıklarını ifade eden Kurt, "Denizlispor sezona iyi bir başlangıç yapamadı. Şuanda 18 takımlı ligde son sıradalar. Ancak bu kimseyi yanıltmasın. Bu ligde asla kolay maç yok. Denizlispor karşılaşması da çok zorlu geçecek. Bunun farkındayız. Rehavete kapılmadan aynı ciddiyetle bu maça da çok iyi hazırlanacağız. Oyuncularımıza ve teknik ekibimize güvenimiz tam. Rakibimizi yenip 4’te 4 yapmak amacındayız" şeklinde konuştu.
Çotanakların Basın Sözcüsü Bahattin Kurt, Denizlispor engelini de kayıpsız geçip 3 maçlık galibiyet serisine yeni bir halka daha eklemek niyetinde olduklarını ifade etti.

TFF 1. Lig’de zirve mücadelesini sürdüren Giresunspor’da, gözler bu hafta sonu deplasmanda oynanacak Denizlispor maçına çevrildi. Çotanakların Kulüp Basın Sözcüsü Bahattin Kurt, 3 maçlık galibiyet serilerini Denizli’de de sürdürmek istediklerini söyledi. Takımda morallerin yerinde olduğunu ifade eden Kurt, "Adanaspor ve İstanbulspor’un ardından geçen hafta Eskişehirspor’u da yenerek galibiyet serimizi 3 maça çıkardık. Şimdi önümüzde Denizlispor karşılaşması var. Bu maça da mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanıyoruz. Kazanıp haftayı kayıpsız geçmek istiyoruz" dedi.

Rakiplerini asla hafife almadıklarını ifade eden Kurt, "Denizlispor sezona iyi bir başlangıç yapamadı. Şuanda 18 takımlı ligde son sıradalar. Ancak bu kimseyi yanıltmasın. Bu ligde asla kolay maç yok. Denizlispor karşılaşması da çok zorlu geçecek. Bunun farkındayız. Rehavete kapılmadan aynı ciddiyetle bu maça da çok iyi hazırlanacağız. Oyuncularımıza ve teknik ekibimize güvenimiz tam. Rakibimizi yenip 4’te 4 yapmak amacındayız" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.