Giresunspor puanları 1-1 topluyor

SPOR 16.10.2017 - 14:56, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3333+ kez okundu.
 

Giresunspor puanları 1-1 topluyor

TFF 1. Lig’in 8. haftasında Gazişehir Gaziantep sahasında Giresunspor ile 1-1 berabere kaldı. Namağlup gittiği Gaziantep'den aynı ünvanla geri dönen yeşil beyazlılar galibiyet hasretini üç maça çıkardı.
Üç maçtır berabere kalan Çotanaklar süperlig yolunda puanları bir bir topluyor. Hafta sonu oynanan maçta goller şöyle gelişti 32. dakikada sol kanatan gelişen Gazişehir atağında Muhammet Reis’in Gökhan’a indirdiği topu Gökhan Del Vale’ye bıraktı. Del Vale topu ağlarla buluşturdu. 1-0 49. dakikada ceza sahası hemen dışından kullanılan serbest vuruşta Çağların vuruşunda top tam köşeye gitti. 1-1 geri kalan dakikalarda iki takımda etki gösteremezken karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı. Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, 8 maçlık periyotta ilk kez bu kadar kötü oynadıklarını belirterek, 'Buraya gelirken maçın zor olacağını biliyorduk. İlk yarı çok kötü oynadık. İkinci yarı yaptığımız değişikliklerle tempomu yakalamaya çalıştık. 8 haftalık periyotta ilk defa bu kadar kötü oynadık. Deplasmandan aldığımız 1 puan bizim için iyi oldu' dedi.
TFF 1. Lig’in 8. haftasında Gazişehir Gaziantep sahasında Giresunspor ile 1-1 berabere kaldı. Namağlup gittiği Gaziantep'den aynı ünvanla geri dönen yeşil beyazlılar galibiyet hasretini üç maça çıkardı.

Üç maçtır berabere kalan Çotanaklar süperlig yolunda puanları bir bir topluyor. Hafta sonu oynanan maçta goller şöyle gelişti 32. dakikada sol kanatan gelişen Gazişehir atağında Muhammet Reis’in Gökhan’a indirdiği topu Gökhan Del Vale’ye bıraktı. Del Vale topu ağlarla buluşturdu. 1-0

49. dakikada ceza sahası hemen dışından kullanılan serbest vuruşta Çağların vuruşunda top tam köşeye gitti. 1-1 geri kalan dakikalarda iki takımda etki gösteremezken karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı. Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, 8 maçlık periyotta ilk kez bu kadar kötü oynadıklarını belirterek, 'Buraya gelirken maçın zor olacağını biliyorduk. İlk yarı çok kötü oynadık. İkinci yarı yaptığımız değişikliklerle tempomu yakalamaya çalıştık. 8 haftalık periyotta ilk defa bu kadar kötü oynadık. Deplasmandan aldığımız 1 puan bizim için iyi oldu' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.