Giresunspor, Rize’den eli boş döndü

SPOR 23.04.2018 - 17:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3485+ kez okundu.
 

Giresunspor, Rize’den eli boş döndü

Spor Toto 1’inci Lig’de Giresunspor deplasmanda Çaykur Rizespor’a 1-0 mağlup oldu.
Ligde en yakın rakibi Ankaragücü’nün 4 puan önünde lider durumda bulunan Çaykur Rizespor, kalan iki haftada bir galibiyet daha alırsa şampiyon olarak Süper Lig’e yükselecek. Giresunspor haftaya düşme hattındaki Karadeniz temsilcisi Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, ligin ilk yarısı için ilk iki içerisinde Süper Lig'e çıkabilecek takım görüntüsü verirken ikinci yarı başka bir duruma düştüklerini kaydetti. Ligde bu hafta alınan sonuçlardan sonra puan olarak kendileri açısından da önemli bir maça çıktıklarına değinen Diyadin, "İyi mücadele ettik. Oyun olarak gayet iyi oynadık ama skor üretememe hastalığımız var. Duran toptan adam paylaşımını yapmamıza rağmen istediğimiz gibi tutamayınca mağlup olduk." ifadelerini kullandı. Gelinen noktada gelecek hafta Samsunspor ile zor maça çıkacaklarının altını çizen Diyadin, "Bu maçı geçip ligi tamamlamak istiyoruz. Farklı şeyler konuşmamız gerekirken play-ofta olmamız gerekirken şimdi daha değişik şeyler konuşuyoruz. Çaykur Rizepsor'da geçen yıl Süper Lig'e veda etmişti. Bu sezon sonuda yeniden hak ettiğini alacak. Çaykur Rizepsor'a başarılar diliyoruz” diye konuştu.
Spor Toto 1’inci Lig’de Giresunspor deplasmanda Çaykur Rizespor’a 1-0 mağlup oldu.

Ligde en yakın rakibi Ankaragücü’nün 4 puan önünde lider durumda bulunan Çaykur Rizespor, kalan iki haftada bir galibiyet daha alırsa şampiyon olarak Süper Lig’e yükselecek. Giresunspor haftaya düşme hattındaki Karadeniz temsilcisi Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, ligin ilk yarısı için ilk iki içerisinde Süper Lig'e çıkabilecek takım görüntüsü verirken ikinci yarı başka bir duruma düştüklerini kaydetti. Ligde bu hafta alınan sonuçlardan sonra puan olarak kendileri açısından da önemli bir maça çıktıklarına değinen Diyadin, "İyi mücadele ettik. Oyun olarak gayet iyi oynadık ama skor üretememe hastalığımız var. Duran toptan adam paylaşımını yapmamıza rağmen istediğimiz gibi tutamayınca mağlup olduk." ifadelerini kullandı.

Gelinen noktada gelecek hafta Samsunspor ile zor maça çıkacaklarının altını çizen Diyadin, "Bu maçı geçip ligi tamamlamak istiyoruz. Farklı şeyler konuşmamız gerekirken play-ofta olmamız gerekirken şimdi daha değişik şeyler konuşuyoruz. Çaykur Rizepsor'da geçen yıl Süper Lig'e veda etmişti. Bu sezon sonuda yeniden hak ettiğini alacak. Çaykur Rizepsor'a başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.