Giresunspor, Samsunspor’u 2. Lig’e gönderdi

SPOR 30.04.2018 - 17:48, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3198+ kez okundu.
 

Giresunspor, Samsunspor’u 2. Lig’e gönderdi

Şampiyonluk hayalleriyle başladığımız ligin 33. hafta maçında Samsunspor’u Muhammed Reis’in attığı iki golle dize getirip, ligde kalışımızı ilan ettik.
Bu sonuçla birlikte Samsun temsilcisi de bir alt lige düştü. Spor Toto 1. Lig’de bu sezon yola şampiyonluk parolasıyla çıkmasına rağmen son haftalara ateş hattına yakın bölgelerde giriş yapan Akın Çorap Giresunspor, sahasında konuk ettiği Samsunspor’u Muhammet Reis’in attığı iki golle yenerek, hem son haftaya rahat girdi hem de rakibini küme düşürdü. Maça iyi başlamayan ve vasat bir görüntü çizen Çotanaklar, müsabakanın 16. dakikasında Muhammed Beşir’in golüyle 1-0 geriye düştü. Golden sonra toparlanan Yeşil Beyazlılar, 36. dakikada Muhammed Reis’in harika frikik golüyle beraberliği sağladı ve devreye karşılıklı atılan gollerle girildi. Bu bölümde Çağlar’ın bir topu da direkten döndü. İkinci yarıda da kalesinde pek pozisyon vermeyen Akın Çorap Giresunspor, Kofi ile 50’de golü kokladı. Bu dakikada Kofi’nin topu direğe takıldı. 81’de Sinan’ın ortasına iyi yükselen Muhammed’in kafa vuruşu maçın skorunu belirledi ve Çotanaklar bu golle 2-1 öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Yeşil Beyazlılar, 90 dakika sonunda Karadeniz Derbisi’ni kazanıp son haftaya rahat girerken, diğer maçların sonucuna göre de Samsunspor, bitime bir hafta kala Spor Toto 2. Lige düşen üçüncü takım oldu.
Şampiyonluk hayalleriyle başladığımız ligin 33. hafta maçında Samsunspor’u Muhammed Reis’in attığı iki golle dize getirip, ligde kalışımızı ilan ettik.

Bu sonuçla birlikte Samsun temsilcisi de bir alt lige düştü. Spor Toto 1. Lig’de bu sezon yola şampiyonluk parolasıyla çıkmasına rağmen son haftalara ateş hattına yakın bölgelerde giriş yapan Akın Çorap Giresunspor, sahasında konuk ettiği Samsunspor’u Muhammet Reis’in attığı iki golle yenerek, hem son haftaya rahat girdi hem de rakibini küme düşürdü. Maça iyi başlamayan ve vasat bir görüntü çizen Çotanaklar, müsabakanın 16. dakikasında Muhammed Beşir’in golüyle 1-0 geriye düştü. Golden sonra toparlanan Yeşil Beyazlılar, 36. dakikada Muhammed Reis’in harika frikik golüyle beraberliği sağladı ve devreye karşılıklı atılan gollerle girildi.

Bu bölümde Çağlar’ın bir topu da direkten döndü. İkinci yarıda da kalesinde pek pozisyon vermeyen Akın Çorap Giresunspor, Kofi ile 50’de golü kokladı. Bu dakikada Kofi’nin topu direğe takıldı. 81’de Sinan’ın ortasına iyi yükselen Muhammed’in kafa vuruşu maçın skorunu belirledi ve Çotanaklar bu golle 2-1 öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Yeşil Beyazlılar, 90 dakika sonunda Karadeniz Derbisi’ni kazanıp son haftaya rahat girerken, diğer maçların sonucuna göre de Samsunspor, bitime bir hafta kala Spor Toto 2. Lige düşen üçüncü takım oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.