GİRESUNSPOR, SERİYİ BOZMAK İSTEMİYOR

SPOR 05.12.2019 - 17:24, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2995+ kez okundu.
 

GİRESUNSPOR, SERİYİ BOZMAK İSTEMİYOR

Giresunspor, TFF 1. Lig'in 14. haftasında Bursaspor ile karşılaşacak. 8 Aralık 2019 Pazar günü saat 16.30'da Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmayı Onur Özütoprak yönetecek.
Özütoprak'ın yardımcılıklarını Cemal Bingül ve Hasan Hüseyin Tetik yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak ise Cihan Ataş görev yapacak. Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, salonda yapılan denge ve core egzersizleri yapan yeşil beyazlılar. Daha sonra sahada yapılan eklem hareketliliği ve koordinasyon çalışmalarıyla devam eden antrenmanın ana bölümünde ise aerobik dayanıklılık oyunları ve aerobik dayanıklılık koşuları gerçekleştirildi. Yeşil-beyazlı ekibin teknik patronu Hakan Kutlu, Bursaspor’un TFF 1. Liginin en iyi takımlarından biri olduğuna dikkat çekerken; ‘Rakibimiz de tıpkı bizim gibi son haftalarda çıkış içerisinde olan bir ekip. Ancak biz de son derece formdayız ve moralliyiz. Bursaspor deplasmanından galibiyetle dönmek için elimizden geleni yapacağız’ dedi. Bu arada Giresunspor’da sakatlıkları bulunan Mehmet Güven ile Cristian Tanase kritik Bursaspor deplasmanında takımdaki yerini alamayacaklar.
Giresunspor, TFF 1. Lig'in 14. haftasında Bursaspor ile karşılaşacak. 8 Aralık 2019 Pazar günü saat 16.30'da Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmayı Onur Özütoprak yönetecek.

Özütoprak'ın yardımcılıklarını Cemal Bingül ve Hasan Hüseyin Tetik yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak ise Cihan Ataş görev yapacak. Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, salonda yapılan denge ve core egzersizleri yapan yeşil beyazlılar. Daha sonra sahada yapılan eklem hareketliliği ve koordinasyon çalışmalarıyla devam eden antrenmanın ana bölümünde ise aerobik dayanıklılık oyunları ve aerobik dayanıklılık koşuları gerçekleştirildi. Yeşil-beyazlı ekibin teknik patronu Hakan Kutlu, Bursaspor’un TFF 1. Liginin en iyi takımlarından biri olduğuna dikkat çekerken; ‘Rakibimiz de tıpkı bizim gibi son haftalarda çıkış içerisinde olan bir ekip. Ancak biz de son derece formdayız ve moralliyiz. Bursaspor deplasmanından galibiyetle dönmek için elimizden geleni yapacağız’ dedi.

Bu arada Giresunspor’da sakatlıkları bulunan Mehmet Güven ile Cristian Tanase kritik Bursaspor deplasmanında takımdaki yerini alamayacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.