Giresunspor, sezona galibiyetle başladı

SPOR 13.08.2018 - 18:03, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3211+ kez okundu.
 

Giresunspor, sezona galibiyetle başladı

Spor Toto 1. Lig'de ilk hafta maçında Giresunspor ile Eskişehirspor Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi. Yeşil beyazlılar 3-1'lik skorla kazanarak sezona galibiyetle başladı.
Giresunspor'a galibiyeti getiren golleri 22. dakikada Muhammed İldiz, 34. dakikada Guy-Michel Landel ve 71. dakikada Abiola Dauda kaydetti. Eskişehirspor'un tek golü 25. dakikada Mehmet Feyzi Yıldırım'dan (penaltı) geldi. Eskişehirspor'da ilk sarı kartını 8. dakikada gören Mehmet Feyzi Yıldırım, 31. dakikada ikinci sarı kartla oyun dışında kaldı. Bu galibiyetin ardından Metin Diyadin yönetimindeki Giresunspor, lige galibiyetle başladı. Fuat Çapa yönetimindeki Eskişehirspor ise puan alamadı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin açıklamalarda bulundu. Diyadin, “Maçtan önce Eskişehirspor’un transferlerini açamaması, yeni transferlerini oynatamaması bizi favori gösteriyordu. Maçta 10 kişi kaldıktan sonra kontrol bize geçti. Bazı oyuncularımız hazırlık karşılaşmasında dahi bir araya gelememişti. İlk defa bir araya geldiler. Bu uyum sürecini iyi geçmeye çalışacağız. Oyuncularımı tebrik ediyoruz. İyi bir başlangıç yaptık. Oyun formatımızı, tekniklerimizi daha yukarı çekerek, daha iyi olacağımıza inanıyoruz. Taraftar da geçen seneye göre daha çok ilgiliydi. Kenetlenmiş gördük, tribünler doluydu” diye konuştu.  Spor Toto 1. Lig'de gelecek hafta Giresunspor, Osmanlıspor'a konuk olacak. Eskişehirspor, Balıkesirspor Baltok'u ağırlayacak.
Spor Toto 1. Lig'de ilk hafta maçında Giresunspor ile Eskişehirspor Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi. Yeşil beyazlılar 3-1'lik skorla kazanarak sezona galibiyetle başladı.

Giresunspor'a galibiyeti getiren golleri 22. dakikada Muhammed İldiz, 34. dakikada Guy-Michel Landel ve 71. dakikada Abiola Dauda kaydetti. Eskişehirspor'un tek golü 25. dakikada Mehmet Feyzi Yıldırım'dan (penaltı) geldi. Eskişehirspor'da ilk sarı kartını 8. dakikada gören Mehmet Feyzi Yıldırım, 31. dakikada ikinci sarı kartla oyun dışında kaldı.

Bu galibiyetin ardından Metin Diyadin yönetimindeki Giresunspor, lige galibiyetle başladı. Fuat Çapa yönetimindeki Eskişehirspor ise puan alamadı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin açıklamalarda bulundu. Diyadin, “Maçtan önce Eskişehirspor’un transferlerini açamaması, yeni transferlerini oynatamaması bizi favori gösteriyordu. Maçta 10 kişi kaldıktan sonra kontrol bize geçti. Bazı oyuncularımız hazırlık karşılaşmasında dahi bir araya gelememişti. İlk defa bir araya geldiler. Bu uyum sürecini iyi geçmeye çalışacağız. Oyuncularımı tebrik ediyoruz. İyi bir başlangıç yaptık. Oyun formatımızı, tekniklerimizi daha yukarı çekerek, daha iyi olacağımıza inanıyoruz. Taraftar da geçen seneye göre daha çok ilgiliydi. Kenetlenmiş gördük, tribünler doluydu” diye konuştu. 

Spor Toto 1. Lig'de gelecek hafta Giresunspor, Osmanlıspor'a konuk olacak. Eskişehirspor, Balıkesirspor Baltok'u ağırlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.