GİRESUNSPOR TRANSFERLERE DEVAM EDİYOR

SPOR 08.07.2019 - 17:53, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3098+ kez okundu.
 

GİRESUNSPOR TRANSFERLERE DEVAM EDİYOR

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da transfer hareketliliği sürüyor. Yeni sezona 'o sene bu sene' parolası ile hazırlanan yeşil-beyazlı ekip, şu ana kadar 7 futbolcuyu kadrosuna kattı.
Giresunspor Erzurum'da kamp yaparken, yönetim ise Giresun'da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktör Erkan Sözeri'nin raporu doğrultusunda hazırlanan listedeki futbolcular ile tek tek görüşen Başkan Sacit Ali Eren ve yönetimi, bir an önce bu transferleri netleştirmek için çaba sarf ediyor. Sözeri'nin raporu doğrultusunda çotanaklar sol bek transferi için Osmanlıspor'dan Muhammed Bayır ile yapılan görüşmelerde önemli mesafe katedildiği öğrenildi. Yine Gençlerbirliği'nden Ahmet İlhan ile yapılan görüşmelerin de devam ettiği, Yonathan Del Valle, Jean-Armel Drolé, Özgür Can Özcan ve İsmail Konuk transferlerinde de taraflar arasında görüşmelerin sürdüğü bilgisine ulaşıldı. Yeşil-beyazlı kulüp Son olarak, 34 yaşındaki savunma oyuncusuyla 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Giresunspor Başkanı Sacit Ali Eren imza töreninin ardından yaptığı açıklamada "Her iki taraf için de hayırlı uğurlu olsun" dedi. 2014-2015 sezonundan bu yana Osmanlıspor forması giyen Numan Çürüksu, Erciyesspor, Orduspor ve Ofspor'da da oynamıştı.
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da transfer hareketliliği sürüyor. Yeni sezona 'o sene bu sene' parolası ile hazırlanan yeşil-beyazlı ekip, şu ana kadar 7 futbolcuyu kadrosuna kattı.

Giresunspor Erzurum'da kamp yaparken, yönetim ise Giresun'da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktör Erkan Sözeri'nin raporu doğrultusunda hazırlanan listedeki futbolcular ile tek tek görüşen Başkan Sacit Ali Eren ve yönetimi, bir an önce bu transferleri netleştirmek için çaba sarf ediyor.

Sözeri'nin raporu doğrultusunda çotanaklar sol bek transferi için Osmanlıspor'dan Muhammed Bayır ile yapılan görüşmelerde önemli mesafe katedildiği öğrenildi. Yine Gençlerbirliği'nden Ahmet İlhan ile yapılan görüşmelerin de devam ettiği, Yonathan Del Valle, Jean-Armel Drolé, Özgür Can Özcan ve İsmail Konuk transferlerinde de taraflar arasında görüşmelerin sürdüğü bilgisine ulaşıldı. Yeşil-beyazlı kulüp Son olarak, 34 yaşındaki savunma oyuncusuyla 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Giresunspor Başkanı Sacit Ali Eren imza töreninin ardından yaptığı açıklamada "Her iki taraf için de hayırlı uğurlu olsun" dedi.

2014-2015 sezonundan bu yana Osmanlıspor forması giyen Numan Çürüksu, Erciyesspor, Orduspor ve Ofspor'da da oynamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.