Giresunspor’un hedefi Süper Lig

SPOR 31.05.2018 - 18:09, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3653+ kez okundu.
 

Giresunspor’un hedefi Süper Lig

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, "41 yıllık hasrete yaklaştığımızı düşündük ama olmadı, bu hedef yine devam edecek" dedi.
Bozbağ, Giresunspor Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, bu  sezon kurdukları takımla üst sıralarda olmaya çalıştıklarını söyledi. Ligin ilk yarısı bunu başardıklarını ancak ikinci yarı tam tersi bir  durum yaşandığını belirten Bozbağ, bu durumun sadece Giresunspor camiasını değil  tüm Türkiye'yi şaşırttığını kaydetti. Bozbağ, yönetim olarak kulübü hiç bir zaafa uğratmadan sezonu  bitirdiklerini belirterek, "Bazı kesimler Giresunspor'un nereden gelip nereye  gittiğini bilemiyor. Kimilerinin niyeti farklı. Özellikle ikinci yarı, bize  dostun düşmanın ne demek olduğunu gösterdi. 2012'de kulübün yanına kimse  yaklaşmıyordu, bugün herkesin takdir ettiği bir kulüp haline geldik." diye  konuştu.  Ligin 7. haftasında liderlik için mücadele ettikleri zamanda teknik  direktör Metin Diyadin'i bir kısım taraftarın istifaya çağırdığını anımsatan  Bozbağ, "Ama bu taraftara 'yönetim istifa' dedirtemediler çünkü Mustafa Bozbağ ve  arkadaşlarının sevgisi bu taraftarda başka. Biz de eleştirileceğiz ama adabıyla."  değerlendirmesinde bulundu.  Bozbağ, Süper Lig mücadelesinin gelecek sezon da süreceğini dile  getirerek, "41 yıllık hasrete yaklaştığımızı düşündük ama olmadı, bu hedef yine  devam edecek. En büyük dileğim bu takımı bir şekilde Süper Lig'de görmek, onun  için çalışıyoruz, inşallah dileklerimizi bu mübarek günde Rabbim kabul eder" ifadelerini kullandı.
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, "41 yıllık hasrete yaklaştığımızı düşündük ama olmadı, bu hedef yine devam edecek" dedi.

Bozbağ, Giresunspor Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, bu  sezon kurdukları takımla üst sıralarda olmaya çalıştıklarını söyledi. Ligin ilk yarısı bunu başardıklarını ancak ikinci yarı tam tersi bir  durum yaşandığını belirten Bozbağ, bu durumun sadece Giresunspor camiasını değil  tüm Türkiye'yi şaşırttığını kaydetti.

Bozbağ, yönetim olarak kulübü hiç bir zaafa uğratmadan sezonu  bitirdiklerini belirterek, "Bazı kesimler Giresunspor'un nereden gelip nereye  gittiğini bilemiyor. Kimilerinin niyeti farklı. Özellikle ikinci yarı, bize  dostun düşmanın ne demek olduğunu gösterdi. 2012'de kulübün yanına kimse  yaklaşmıyordu, bugün herkesin takdir ettiği bir kulüp haline geldik." diye  konuştu. 

Ligin 7. haftasında liderlik için mücadele ettikleri zamanda teknik  direktör Metin Diyadin'i bir kısım taraftarın istifaya çağırdığını anımsatan  Bozbağ, "Ama bu taraftara 'yönetim istifa' dedirtemediler çünkü Mustafa Bozbağ ve  arkadaşlarının sevgisi bu taraftarda başka. Biz de eleştirileceğiz ama adabıyla."  değerlendirmesinde bulundu.  Bozbağ, Süper Lig mücadelesinin gelecek sezon da süreceğini dile  getirerek, "41 yıllık hasrete yaklaştığımızı düşündük ama olmadı, bu hedef yine  devam edecek. En büyük dileğim bu takımı bir şekilde Süper Lig'de görmek, onun  için çalışıyoruz, inşallah dileklerimizi bu mübarek günde Rabbim kabul eder" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.