Giresunspor uzatmada puanı kaptı. 2-2

SPOR 14.08.2017 - 11:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2456+ kez okundu.
 

Giresunspor uzatmada puanı kaptı. 2-2

Giresunspor deplasmanda Boluspor ile karşı karşıya geldi.
Atatürk Stadı'nda oynanan mücadeleye ev sahibi ekip hızlı başladı. Boluspor, 7. dakikada Rydell Poepon'un attığı golle 1-0 öne geçti. Temsilcimiz Giresunspor, bu golle 21. dakikada Dmytro Korkishko ile cevap verdi: 1-1Boluspor,  28. dakikada Guido Koçer ile tekrar öne geçti: 2-1  Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı. Karşılıklı ataklarla geçen ikinci yarıda gol uzatmada geldi. Giresunspor, 90+1. dakikada Fatih Atik'in atığı golle 2-2'lik eşitliği yakaladı ve zorlu Bolu deplasmanından 1 puanla ayrılmayı başardı. Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin ise oyun kurmada çok başarılı olduklarını ifade etti. Diyadin, "Boluspor'un da geçen sezondan hazır bir takımı var. Ligin en hazır kadrolarından biri. Ancak biz buna rağmen oyunun özellikle başında rakibimize arkadan oyun kurdurmadan ve önde basarak oynamaya çalıştık. Bunda da çok başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Posizyonlar da bulduk ama ilk yarıyı 2-1 geride bitirdik. Rakibin de üçüncü bir pozisyonu yoktu zaten. Eğer maçın sonucunda mağlup olsaydık oyun olarak değil ama özellikle ilk yarıdaki oyundan bahsediyorum, gerçekten çok üzülürdük. En azından son dakika golü deplasmanda oynadığımız oyunun karşılığında moralimiz bozulmadı. Son dakika golü bizim için iyi oldu" dedi
Giresunspor deplasmanda Boluspor ile karşı karşıya geldi.

Atatürk Stadı'nda oynanan mücadeleye ev sahibi ekip hızlı başladı. Boluspor, 7. dakikada Rydell Poepon'un attığı golle 1-0 öne geçti. Temsilcimiz Giresunspor, bu golle 21. dakikada Dmytro Korkishko ile cevap verdi: 1-1Boluspor,  28. dakikada Guido Koçer ile tekrar öne geçti: 2-1  Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

Karşılıklı ataklarla geçen ikinci yarıda gol uzatmada geldi. Giresunspor, 90+1. dakikada Fatih Atik'in atığı golle 2-2'lik eşitliği yakaladı ve zorlu Bolu deplasmanından 1 puanla ayrılmayı başardı. Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin ise oyun kurmada çok başarılı olduklarını ifade etti. Diyadin, "Boluspor'un da geçen sezondan hazır bir takımı var. Ligin en hazır kadrolarından biri. Ancak biz buna rağmen oyunun özellikle başında rakibimize arkadan oyun kurdurmadan ve önde basarak oynamaya çalıştık. Bunda da çok başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Posizyonlar da bulduk ama ilk yarıyı 2-1 geride bitirdik. Rakibin de üçüncü bir pozisyonu yoktu zaten. Eğer maçın sonucunda mağlup olsaydık oyun olarak değil ama özellikle ilk yarıdaki oyundan bahsediyorum, gerçekten çok üzülürdük. En azından son dakika golü deplasmanda oynadığımız oyunun karşılığında moralimiz bozulmadı. Son dakika golü bizim için iyi oldu" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.