GİRESUNSPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

SPOR 09.09.2020 - 17:17, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3569+ kez okundu.
 

GİRESUNSPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

TFF 1.Lig temsilcimiz Giresunspor, yeni sezon hazırlıklarını tesislerinde yaptığı idmanla sürdürdü. Teknik Direktör Hakan Keleş yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koordinatif ısınma, 5v2 pas pres, pas-şut çalışması ve taktiksel çift kale oyun ile tamamlandı.
Giresunspor’da, Kulüp Asbaşkanı İsmail Kurt, yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. 2020-2021 sezonuna pazartesi akşamı deplasmanda Balıkesirspor ile oynayacakları maçla başlayacaklarını anımsatan Kurt, “Bu müsabakanın hazırlıklarını kendi tesislerimizde sürdürüyoruz. Oyuncularımızın idmanlarda gösterdikleri performanstan memnunuz. Bütün planlarımız 3 puan üzerine. Balıkesir deplasmanına galibiyet için gideceğiz. Ligin ilk maçından güzel bir skorla ayrılıp yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi. ‘DESTEK BEKLİYORUZ’ İlk maçların her türlü sürprize açık olduğuna dikkati çeken Kurt, “İlk maçlar her zaman çok zordur. Yeni bir takım, yeni bir heyecan ve bunların getirdiği bazı dezavantajlar ortaya çıkabiliyor. Biz yaşanabilecek tüm olumsuzluklara karşı önlemlerimizi almaya çalışıyoruz. Kamp döneminde ve Giresun’daki antrenmanlarımızda takım olma yolunda önemli mesafe kat ettik. Haftalar ilerledikçe ve maç oynadıkça çok daha iyi bir takım haline geleceğiz. Taraftarlarımızdan ricam içerisinde bulunduğumuz geçiş sürecinde Giresunspor’a sahip çıkıp destek olmalarıdır” şeklinde konuştu.  
TFF 1.Lig temsilcimiz Giresunspor, yeni sezon hazırlıklarını tesislerinde yaptığı idmanla sürdürdü. Teknik Direktör Hakan Keleş yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koordinatif ısınma, 5v2 pas pres, pas-şut çalışması ve taktiksel çift kale oyun ile tamamlandı.

Giresunspor’da, Kulüp Asbaşkanı İsmail Kurt, yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. 2020-2021 sezonuna pazartesi akşamı deplasmanda Balıkesirspor ile oynayacakları maçla başlayacaklarını anımsatan Kurt, “Bu müsabakanın hazırlıklarını kendi tesislerimizde sürdürüyoruz. Oyuncularımızın idmanlarda gösterdikleri performanstan memnunuz. Bütün planlarımız 3 puan üzerine. Balıkesir deplasmanına galibiyet için gideceğiz. Ligin ilk maçından güzel bir skorla ayrılıp yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.

‘DESTEK BEKLİYORUZ’

İlk maçların her türlü sürprize açık olduğuna dikkati çeken Kurt, “İlk maçlar her zaman çok zordur. Yeni bir takım, yeni bir heyecan ve bunların getirdiği bazı dezavantajlar ortaya çıkabiliyor. Biz yaşanabilecek tüm olumsuzluklara karşı önlemlerimizi almaya çalışıyoruz. Kamp döneminde ve Giresun’daki antrenmanlarımızda takım olma yolunda önemli mesafe kat ettik. Haftalar ilerledikçe ve maç oynadıkça çok daha iyi bir takım haline geleceğiz. Taraftarlarımızdan ricam içerisinde bulunduğumuz geçiş sürecinde Giresunspor’a sahip çıkıp destek olmalarıdır” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.