Giresunspor yenilgiyle başladı

SPOR 22.01.2018 - 18:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3115+ kez okundu.
 

Giresunspor yenilgiyle başladı

Giresun Atatürk Stadı'nda oynanan maçta Yeşil beyazlılar son dakikada yediği gollerle rakibine 2-0 mağlup oldu.
Maç başladığı gibi bitecek denirken Boluspor 90+1'de Andre Santos ve 90+3'te Melih Okutan'ın attığı gollerle karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı. Bu sonucun ardından Giresunspor 30 puanda kalırken, Boluspor ise puanını 27'ye yükseltti. Ziraat Türkiye Kupasında çeyrek finale kalan Giresunspor, TFF 1. Ligin 2. yarı ilk maçında kendi sahasında Boluspor'a kaybederek zirve yarışında yara aldı. Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin Dialiba’nın etkisiz kalması ve kaçan pozisyonların skora yön verdiğini belirterek, “Genelde ortada giden bir maçtı ama pozisyon olarak bizim için üstün olduğumuz bir maçtı. Rakibimizden önce biz kendi yakaladıklarımızı atamayınca uzatmalarda mağlup olduk. Gol vuruşunu doğru yapan kazandı. Maalesef biz yakaladığımız pozisyonları gole çeviremedik kendi evimizde hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık” dedi.
Giresun Atatürk Stadı'nda oynanan maçta Yeşil beyazlılar son dakikada yediği gollerle rakibine 2-0 mağlup oldu.

Maç başladığı gibi bitecek denirken Boluspor 90+1'de Andre Santos ve 90+3'te Melih Okutan'ın attığı gollerle karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı. Bu sonucun ardından Giresunspor 30 puanda kalırken, Boluspor ise puanını 27'ye yükseltti. Ziraat Türkiye Kupasında çeyrek finale kalan Giresunspor, TFF 1. Ligin 2. yarı ilk maçında kendi sahasında Boluspor'a kaybederek zirve yarışında yara aldı.

Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin Dialiba’nın etkisiz kalması ve kaçan pozisyonların skora yön verdiğini belirterek, “Genelde ortada giden bir maçtı ama pozisyon olarak bizim için üstün olduğumuz bir maçtı. Rakibimizden önce biz kendi yakaladıklarımızı atamayınca uzatmalarda mağlup olduk. Gol vuruşunu doğru yapan kazandı. Maalesef biz yakaladığımız pozisyonları gole çeviremedik kendi evimizde hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.