GİRESUNSPOR KÖTÜ GİDİŞATINI SÜRDÜRÜYOR

SPOR 03.04.2017 - 17:53, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3438+ kez okundu.
 

GİRESUNSPOR KÖTÜ GİDİŞATINI SÜRDÜRÜYOR

40 yıllık Süper Lig hayalinin peşinden koşan Giresunspor'un kötü gidişatı sürüyor.
...Deplasmanda Göztepe’ye 2-1 yenilen Çotanaklar, zirve yarışında büyük yara aldı. TFF 1. Lig 26. Hafta mücadelesinde Giresunspor, deplasmanda Göztepe’ye konuk oldu. İki takım arasındaki zorlu müsabakaya ev sahibi ekip daha etkili başladı. Taraftar desteğini de arkasına alan Göztepe 9. Dakikada Segbefia golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra Giresunspor oyundaki dengeyi sağladı. İlk 45 dakika 1-0 Göztepe’nin üstünlüğüyle geçildi.İkinci yarıya skora denge getirmek için daha atak başladı. Rakip kaleyi abluka altına alan Çotanaklar yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Göztepe 83’te duran top organizasyonunda Adis’in golüyle farkı ikiye çıkarttı. 89’da Isaac’ın düşürülmesiyle kazanılan penaltı vuruşunda Özgür Can ile skoru 2-1’e getirdi. Karşılaşmanın geri kalan bölümünde başka gol olmadı ve skor bu golle sona erdi.  
40 yıllık Süper Lig hayalinin peşinden koşan Giresunspor'un kötü gidişatı sürüyor.
...Deplasmanda Göztepe’ye 2-1 yenilen Çotanaklar, zirve yarışında büyük yara aldı. 
TFF 1. Lig 26. Hafta mücadelesinde Giresunspor, deplasmanda Göztepe’ye konuk oldu. İki takım arasındaki zorlu müsabakaya ev sahibi ekip daha etkili başladı. Taraftar desteğini de arkasına alan Göztepe 9. Dakikada Segbefia golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra Giresunspor oyundaki dengeyi sağladı. İlk 45 dakika 1-0 Göztepe’nin üstünlüğüyle geçildi.
İkinci yarıya skora denge getirmek için daha atak başladı. Rakip kaleyi abluka altına alan Çotanaklar yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Göztepe 83’te duran top organizasyonunda Adis’in golüyle farkı ikiye çıkarttı. 89’da Isaac’ın düşürülmesiyle kazanılan penaltı vuruşunda Özgür Can ile skoru 2-1’e getirdi. Karşılaşmanın geri kalan bölümünde başka gol olmadı ve skor bu golle sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.