Giresunspor Metin Diyadin'le anlaştı

SPOR 03.07.2017 - 18:25, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3091+ kez okundu.
 

Giresunspor Metin Diyadin'le anlaştı

Yeni sezonda gözünü şampiyonluğa diken Giresunspor'da teknik direktörlük koltuğuna Metin Diyadin oturdu.
Çotanaklar tecrübeli teknik adamla 1 artı 1 yıllık sözleşme imzaladı. Giresunspor’da teknik direktör belirsizliği sona erdi. Yeşil Beyazlılar, uzun süren pazarlıklar sonucunda Metin Diyadin ile her konuda anlaşmaya vardı. Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, imza töreninde yaptığı konuşmada, “2017-2018 sezonunda inşallah Rabbim kalbimizdekini, gözlümüzdekini bize nasip ederse Metin hocayla 2018-19 sezonunda da beraber olacağız. Metin Diyadin’i anlatmama gerek yok. Hem futbolculuğuyla hem teknik adamlığıyla Türk futboluna damga vurmuş, kendini kanıtlamış bir isim. Kendisine bizimle bu savaşa girdiği için teşekkür ediyorum" dedi. Bozbağ, "Bizim birlik beraberlik içinde olunca halledemeyeceğimiz hiçbir şey yok. Metin hoca hem benim dostum hem de yıllarca hayranlıkla izlediğim bir teknik adam. Özellikle hedefi arzuladığımız bu dönemde bizimle beraber olduğu için çok memnunuz. İnşallah beraber büyük başarılara imza atacağız. Futbol kolay iş değil. Çeşitli zorluklarla karşılaşacağız ama omuz omuza vererek, bu şehrin 40 yıllık özlemi dindirmek için her şeyi yapacağız. Tüm camiamıza hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu. Transferlerin hızla devam edeceğini söyleyen Bozbağ, "İlk etapta bir tane Türk kaleci, bir forvet, bir ön libero, iki stoper, bir sağbek daha alacağız. Daha sonra kampta eksikliğini hissettiğimiz bölgelere gerekli takviyeleri yapacağız. Bizim elimizdeki transfer listesiyle hocamızın vereceği isimleri harmanlayacağız ve nokta transferlerle sezona eksiksiz gireceğiz" dedi.  
Yeni sezonda gözünü şampiyonluğa diken Giresunspor'da teknik direktörlük koltuğuna Metin Diyadin oturdu.
Çotanaklar tecrübeli teknik adamla 1 artı 1 yıllık sözleşme imzaladı. Giresunspor’da teknik direktör belirsizliği sona erdi. Yeşil Beyazlılar, uzun süren pazarlıklar sonucunda Metin Diyadin ile her konuda anlaşmaya vardı. Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, imza töreninde yaptığı konuşmada, “2017-2018 sezonunda inşallah Rabbim kalbimizdekini, gözlümüzdekini bize nasip ederse Metin hocayla 2018-19 sezonunda da beraber olacağız. Metin Diyadin’i anlatmama gerek yok. Hem futbolculuğuyla hem teknik adamlığıyla Türk futboluna damga vurmuş, kendini kanıtlamış bir isim. Kendisine bizimle bu savaşa girdiği için teşekkür ediyorum" dedi.
Bozbağ, "Bizim birlik beraberlik içinde olunca halledemeyeceğimiz hiçbir şey yok. Metin hoca hem benim dostum hem de yıllarca hayranlıkla izlediğim bir teknik adam. Özellikle hedefi arzuladığımız bu dönemde bizimle beraber olduğu için çok memnunuz. İnşallah beraber büyük başarılara imza atacağız. Futbol kolay iş değil. Çeşitli zorluklarla karşılaşacağız ama omuz omuza vererek, bu şehrin 40 yıllık özlemi dindirmek için her şeyi yapacağız. Tüm camiamıza hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.
Transferlerin hızla devam edeceğini söyleyen Bozbağ, "İlk etapta bir tane Türk kaleci, bir forvet, bir ön libero, iki stoper, bir sağbek daha alacağız. Daha sonra kampta eksikliğini hissettiğimiz bölgelere gerekli takviyeleri yapacağız. Bizim elimizdeki transfer listesiyle hocamızın vereceği isimleri harmanlayacağız ve nokta transferlerle sezona eksiksiz gireceğiz" dedi.

 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.