Giresunspor'da Manisaspor hazırlıkları başladı

SPOR 16.02.2017 - 17:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2926+ kez okundu.
 

Giresunspor'da Manisaspor hazırlıkları başladı

Giresunspor son dört haftada yakaladığı seriyi zorlu Manisaspor maçında da sürdürmek istiyor.
Ligin 21. haftasında deplasmanda konuk olacağı Manisaspor hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Giresunspor bugünkü idmanını Bulacak ilçe stadında gerçekleştirdi. Teknik Direktör Yücel İldiz yönetimindeki takım Bulancak'ta kondisyon, pas ve taktik ağırlıklı çalıştı.  Teknik Direktörü Yücel İldiz, "Bu hafta sonu Manisa’da gerçekten zorlu bir müsabaka oynayacağımızı biliyoruz" dedi. Manisaspor’un ligin ikinci yarısına çıkışta başladığını vurgulayan İldiz, "Manisaspor son derece zorlu bir takım, onlar da ligin ikinci yarısına çok iyi başladılar. Çok iyi neticeler alıyorlar ve son iki haftada 10 tane gol attılar. Gerçekten iyi bir ekip hızla yukarıya tırmanışlarını devam ettiriyorlar. Bizim de iyi gidişatımız var" ifadelerini kullandı.
Giresunspor son dört haftada yakaladığı seriyi zorlu Manisaspor maçında da sürdürmek istiyor.
Ligin 21. haftasında deplasmanda konuk olacağı Manisaspor hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Giresunspor bugünkü idmanını Bulacak ilçe stadında gerçekleştirdi. Teknik Direktör Yücel İldiz yönetimindeki takım Bulancak'ta kondisyon, pas ve taktik ağırlıklı çalıştı. 
Teknik Direktörü Yücel İldiz, "Bu hafta sonu Manisa’da gerçekten zorlu bir müsabaka oynayacağımızı biliyoruz" dedi.
Manisaspor’un ligin ikinci yarısına çıkışta başladığını vurgulayan İldiz, "Manisaspor son derece zorlu bir takım, onlar da ligin ikinci yarısına çok iyi başladılar. Çok iyi neticeler alıyorlar ve son iki haftada 10 tane gol attılar. Gerçekten iyi bir ekip hızla yukarıya tırmanışlarını devam ettiriyorlar. Bizim de iyi gidişatımız var" ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.