GİRSAN’DAN ALKIŞLANACAK HAREKET!

GÜNDEM 28.09.2020 - 17:48, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4168+ kez okundu.
 

GİRSAN’DAN ALKIŞLANACAK HAREKET!

Türkiye'de 16 Mart'tan itibaren yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle birçok işyeri kapanma tehlikesi yaşarken birçok çalışan da ücretsiz olarak izine çıkarılmış ve ekonomik olarak insanlar mağdur olmuştu.
Her ne kadar Devlet İŞKUR aracılığı ile çalışanlara destek olmuş olsa dahi yaşanan salgın insanları zor duruma sokmaya yetmişti. Ülke genelinde bu durum bu şekilde ilerlerken Giresun’da faaliyet gösteren Girsan Silah Sanayi, son 3 ayda bünyesine 57 yeni personel katarak istihdamını genişletti. Yaptığı ve ürettiği silahlarla adından söz ettirmeye devam eden GİRSAN, Organize Sanayi Bölgesinde yeni fabrikasına geçmeye hazırlandığı şu ünlerde bünyesine katığı yeni personellere daha da fazlasını eklemeyi planlıyor. Salgın nedeniyle ekonomik sıkıntılar yaşanan ülkemizde yaptığı istihdam artışı ile takdir toplayan GİRSAN Silah Sanayi’nin Haziran ayında yeni yerine geçmesi beklendiği fakat salgın nedeniyle yaşanan bazı aksamalar yüzünden yılbaşına kadar Bulancak’ta bulunan 2. OSB’de ki yerine taşınması bekleniyor.
Türkiye'de 16 Mart'tan itibaren yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle birçok işyeri kapanma tehlikesi yaşarken birçok çalışan da ücretsiz olarak izine çıkarılmış ve ekonomik olarak insanlar mağdur olmuştu.

Her ne kadar Devlet İŞKUR aracılığı ile çalışanlara destek olmuş olsa dahi yaşanan salgın insanları zor duruma sokmaya yetmişti.

Ülke genelinde bu durum bu şekilde ilerlerken Giresun’da faaliyet gösteren Girsan Silah Sanayi, son 3 ayda bünyesine 57 yeni personel katarak istihdamını genişletti.

Yaptığı ve ürettiği silahlarla adından söz ettirmeye devam eden GİRSAN, Organize Sanayi Bölgesinde yeni fabrikasına geçmeye hazırlandığı şu ünlerde bünyesine katığı yeni personellere daha da fazlasını eklemeyi planlıyor. Salgın nedeniyle ekonomik sıkıntılar yaşanan ülkemizde yaptığı istihdam artışı ile takdir toplayan GİRSAN Silah Sanayi’nin Haziran ayında yeni yerine geçmesi beklendiği fakat salgın nedeniyle yaşanan bazı aksamalar yüzünden yılbaşına kadar Bulancak’ta bulunan 2. OSB’de ki yerine taşınması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.