GOLCÜ YASİN, YENİDEN GİRESUNSPOR’DA

SPOR 03.09.2020 - 17:43, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3241+ kez okundu.
 

GOLCÜ YASİN, YENİDEN GİRESUNSPOR’DA

Giresunspor dış transferde eski oyuncusu Yasin Ozan ile 1 yıllığına yeniden anlaştı.
Forvet mevkisinde alternatif arayışlarını sürdüren Giresunspor yönetiminin daveti üzerine şehre gelen Yasin Ozan, kendisine sunulan şartları kabul ederek çotanakların teklifine olumlu cevap verdi ve takımla birlikte çalışmalara başladı. Yasin Ozan, 2018-2019 sezonunda TFF 1. Lig’de Giresunspor forması giydikten sonra geçen sezonu Altınordu’da tamamlamıştı. Yasin Ozan’ın tekrar Çotanaklara dönmesiyle yeni sezon öncesi Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş’in santrafor mevkisinde elinde bir alternatif daha olmuş oldu.
Giresunspor dış transferde eski oyuncusu Yasin Ozan ile 1 yıllığına yeniden anlaştı.

Forvet mevkisinde alternatif arayışlarını sürdüren Giresunspor yönetiminin daveti üzerine şehre gelen Yasin Ozan, kendisine sunulan şartları kabul ederek çotanakların teklifine olumlu cevap verdi ve takımla birlikte çalışmalara başladı.

Yasin Ozan, 2018-2019 sezonunda TFF 1. Lig’de Giresunspor forması giydikten sonra geçen sezonu Altınordu’da tamamlamıştı. Yasin Ozan’ın tekrar Çotanaklara dönmesiyle yeni sezon öncesi Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş’in santrafor mevkisinde elinde bir alternatif daha olmuş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.