Görele deplasmanı sevindirdi

SPOR 03.02.2020 - 17:11, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2948+ kez okundu.
 

Görele deplasmanı sevindirdi

BAL’da ikinci devreye yeni oyuncularından oluşan kadrosu ile başlayan 1926 Bulancakspor, geçtiğimiz hafta kaybettiği 3 puanı zorlu Görelespor deplasmanında geri aldı.
4. Grupta ikinci devrenin ilk maçında deplasmanda Merzifon Belediye spordan 1 puan alan 1926 Bulancakspor, daha sonra kendi evinde Ünyespora 3-0 mağlup olmuştu. Bu hafta sonu Görele’de Pazar günü zorlu bir doksan dakika sonrası 2-1 galip gelen Bulancaksor, 3 puan alarak taraftarlarını sevindirmeyi başardı. Görelespor’u 2-1 yenen Bulancakspor’da şimdi sıra gruptaki 12. sıradaki yerinden yukarı çıkmak. 15 puanla üst sıraları çıkmak için mücadele edecek olan 1926 Bulancakspor bu hafta kendi sahasında Cumhuriyet Üniversitesi GSK ile zorlu bir maça çıkacak. 18 puanla 8. sırada yer alan Cumhuriyet Ün. GSK karşısında galibiyet için oynayacak olan 1926 Bulancakspor’da bundan sonra zor maç dönemi de başlamış oluyor. Gelecek haftada deplasmanda Çarşambaspor ile karşılaşacak olan 1926 Bulancakspor’un düşme hattından bir an önce uzaklaşmasını bekliyoruz.
BAL’da ikinci devreye yeni oyuncularından oluşan kadrosu ile başlayan 1926 Bulancakspor, geçtiğimiz hafta kaybettiği 3 puanı zorlu Görelespor deplasmanında geri aldı.

4. Grupta ikinci devrenin ilk maçında deplasmanda Merzifon Belediye spordan 1 puan alan 1926 Bulancakspor, daha sonra kendi evinde Ünyespora 3-0 mağlup olmuştu.

Bu hafta sonu Görele’de Pazar günü zorlu bir doksan dakika sonrası 2-1 galip gelen Bulancaksor, 3 puan alarak taraftarlarını sevindirmeyi başardı.

Görelespor’u 2-1 yenen Bulancakspor’da şimdi sıra gruptaki 12. sıradaki yerinden yukarı çıkmak. 15 puanla üst sıraları çıkmak için mücadele edecek olan 1926 Bulancakspor bu hafta kendi sahasında Cumhuriyet Üniversitesi GSK ile zorlu bir maça çıkacak.

18 puanla 8. sırada yer alan Cumhuriyet Ün. GSK karşısında galibiyet için oynayacak olan 1926 Bulancakspor’da bundan sonra zor maç dönemi de başlamış oluyor.

Gelecek haftada deplasmanda Çarşambaspor ile karşılaşacak olan 1926 Bulancakspor’un düşme hattından bir an önce uzaklaşmasını bekliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.