GÖREV YAPTIĞI OKULDA TERFİ ETTİ

GÜNDEM 24.09.2020 - 15:48, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3297+ kez okundu.
 

GÖREV YAPTIĞI OKULDA TERFİ ETTİ

Piraziz İsmail Yücel Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Makine Teknoloji öğretmenlerinden Hakan Kılıç öğretmen olarak görev yaptığı okula müdür yardımcısı olarak atandı.
Hayalini gerçekleştirdiğini belirten Kılıç, “Hedefime ulaşmanın ve öğretmeni olduğum okulda müdür yardımcılığı yapmanın gururunu yaşıyorum” dedi. Hakan Kılıç, “Mesleğimde 16’ıncı yılım. Okulumda müdür yardımcılığı bir görev yapmak benim de hep gönlümde yatıyordu. Bana destek veren başta müdürümüz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi. Okul Müdürü Yusuf Coşkun, “Dün öğretmendi, bugün idareci oldu, yarın inşallah müdür olur. Hakan Hocamın müdür yardımcısı olmasından son derece gurur duydum. Beraber çalışmaktan gurur duyacağım. Allah yardımcısı olsun” dedi. Haber; Erol Küçük
Piraziz İsmail Yücel Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Makine Teknoloji öğretmenlerinden Hakan Kılıç öğretmen olarak görev yaptığı okula müdür yardımcısı olarak atandı.

Hayalini gerçekleştirdiğini belirten Kılıç, “Hedefime ulaşmanın ve öğretmeni olduğum okulda müdür yardımcılığı yapmanın gururunu yaşıyorum” dedi.

Hakan Kılıç, “Mesleğimde 16’ıncı yılım. Okulumda müdür yardımcılığı bir görev yapmak benim de hep gönlümde yatıyordu. Bana destek veren başta müdürümüz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Okul Müdürü Yusuf Coşkun, “Dün öğretmendi, bugün idareci oldu, yarın inşallah müdür olur. Hakan Hocamın müdür yardımcısı olmasından son derece gurur duydum. Beraber çalışmaktan gurur duyacağım. Allah yardımcısı olsun” dedi.

Haber; Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.