Gövdemizi taşın altına koymaya hazırız

GÜNDEM 24.09.2018 - 09:56, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2538+ kez okundu.
 

Gövdemizi taşın altına koymaya hazırız

AK Parti Giresun İl Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Giresun Bulancak Organize Sanayi Bölgesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.
Gerçekleşen ziyarette, OSB tarafından yürütülmekte olan mevcut çalışmalar, hedeflenen projeler ve Giresun sanayi sektörünü ilgilendiren konular üzerinde değerlendirmelerde bulundu. Ziyaretleriyle ilgili konuşan İl Başkanı Şenlikoğlu, “AK Parti iktidarımız döneminde sanayi alanında gerçekleştirdiğimiz yatırımlar Cumhuriyet tarihinde yapılan en büyük yatırımlardır. Özellikle Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sanayi alanına verdiği önemi burada arkadaşlarımızın özverili bir şekilde dikkate alması bizleri mutlu etmektedir.  Giresun Merkez organize sanayi bölgesine daha önce yaptığımız ziyaretlerde de Cumhurbaşkanımızın bu konuya ne kadar önem verdiğini ifade etmiştik. Hem oradaki arkadaşlarımız hem de burada görev yapan arkadaşlarımızın bu işin yalnızca yatırımcılarımızın değil, milletimizin ve devletimizin değer verdiği bir iş olduğunu bilmekte ve milli bir görev duygusuyla yapmaktadırlar.” Burada Ülkemizde Örneği Az Olan Ürünlerin Üretimi Yapılıyor “Yatırımcıları ve üretim alanlarını ziyaret edip bilgi alan Şenlikoğlu, “ülkemizde üretimi az olan ancak kullanışlı ve uygun fiyatlı ürünlerin Giresun’umuzda üretilmesi bizlere ayrı bir gurur vermektedir. İl yönetim kurulu üyemiz Atakan Ayvaz Kardeşimiz Bulancak Organize Sanayi Bölgesindeki yenilenebilir enerji kaynakları alanında, 3 milyon liralık ARGE yatırımı ile bioyakıt pelet üretim tesisini hizmete açtı. Bu yatırımıyla kardeşimiz bizlere gurur vermiştir. Kendisine şehrimize kazandırdığı yatırımdan dolayı teşekkür ediyoruz.” Üretim Konusunda Yalnızca Elimizi Değil, Gövdemizi Giresun İçin Taşın Altına Koymaya Hazırız “Üretim kapasitesini günden güne artıran Bulancak OSB’sinde yatırımcı olan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Burada görev yapan çalışanlarımıza da görevlerinde başarılar diliyoruz. Bu üretimlerin artması ve istihdam olanaklarımızın genişlemesini ve günden güne artması için elimizden geleni ardımıza koymayacağız. Hatta yalnızca elimizi değil, Giresun için gövdemizi taşın altına koymaya hazırız.”
AK Parti Giresun İl Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Giresun Bulancak Organize Sanayi Bölgesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Gerçekleşen ziyarette, OSB tarafından yürütülmekte olan mevcut çalışmalar, hedeflenen projeler ve Giresun sanayi sektörünü ilgilendiren konular üzerinde değerlendirmelerde bulundu. Ziyaretleriyle ilgili konuşan İl Başkanı Şenlikoğlu, “AK Parti iktidarımız döneminde sanayi alanında gerçekleştirdiğimiz yatırımlar Cumhuriyet tarihinde yapılan en büyük yatırımlardır. Özellikle Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sanayi alanına verdiği önemi burada arkadaşlarımızın özverili bir şekilde dikkate alması bizleri mutlu etmektedir.  Giresun Merkez organize sanayi bölgesine daha önce yaptığımız ziyaretlerde de Cumhurbaşkanımızın bu konuya ne kadar önem verdiğini ifade etmiştik. Hem oradaki arkadaşlarımız hem de burada görev yapan arkadaşlarımızın bu işin yalnızca yatırımcılarımızın değil, milletimizin ve devletimizin değer verdiği bir iş olduğunu bilmekte ve milli bir görev duygusuyla yapmaktadırlar.”

Burada Ülkemizde Örneği Az Olan Ürünlerin Üretimi Yapılıyor

“Yatırımcıları ve üretim alanlarını ziyaret edip bilgi alan Şenlikoğlu, “ülkemizde üretimi az olan ancak kullanışlı ve uygun fiyatlı ürünlerin Giresun’umuzda üretilmesi bizlere ayrı bir gurur vermektedir. İl yönetim kurulu üyemiz Atakan Ayvaz Kardeşimiz Bulancak Organize Sanayi Bölgesindeki yenilenebilir enerji kaynakları alanında, 3 milyon liralık ARGE yatırımı ile bioyakıt pelet üretim tesisini hizmete açtı. Bu yatırımıyla kardeşimiz bizlere gurur vermiştir. Kendisine şehrimize kazandırdığı yatırımdan dolayı teşekkür ediyoruz.”

Üretim Konusunda Yalnızca Elimizi Değil, Gövdemizi Giresun İçin Taşın Altına Koymaya Hazırız

“Üretim kapasitesini günden güne artıran Bulancak OSB’sinde yatırımcı olan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Burada görev yapan çalışanlarımıza da görevlerinde başarılar diliyoruz. Bu üretimlerin artması ve istihdam olanaklarımızın genişlemesini ve günden güne artması için elimizden geleni ardımıza koymayacağız. Hatta yalnızca elimizi değil, Giresun için gövdemizi taşın altına koymaya hazırız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.