GRÜ 13. BAHAR ŞENLİKLERİ COŞKUYLA BAŞLADI

GÜNDEM 26.04.2019 - 17:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2558+ kez okundu.
 

GRÜ 13. BAHAR ŞENLİKLERİ COŞKUYLA BAŞLADI

Giresun Üniversitesi tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen Bahar Şenliklerinin 13.’sü, 25 Nisan 2019 Perşembe günü, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun’un da katıldığı açılış programıyla başladı.
Güre Yerleşkesindeki etkinlik meydanında gerçekleşen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Öğrenci Konseyi Başkanı Muhammet Faruk Aktaş’ın konuşmasıyla başladı. Bahar şenliklerinin, ülke olarak ihtiyaç duyduğumuz birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirecek bir atmosferde geçmesini temenni eden Aktaş’ın ardından Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun kürsüye çıktı. Finaller öncesinde öğrencilere moral vermek ve derslere daha iyi motive olmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen şenlikler kapsamında bir çok aktivitenin yer aldığını belirten Rektör Coşkun, üç gün sürecek bahar şenliklerinde öğrencilerden gönüllerince eğlenmelerini istedi. Bu yıl için dolu dolu bir şenlik programı hazırlandığını dile getiren Rektör Coşkun, sözlerine şu şekilde devam etti: “Öğrencilerimiz şenlik alanında bir yandan halk oyunları ve dans gösterilerini izlerken diğer yandan fotoğraf ve sinema gösterilerine katılabilecekler. Şenlikler kapsamında uluslararası öğrencilerimiz de kendi kültürlerini tanıtarak bu etkinliğe renk katacaklar. Spor müsabakalarında dereceye girenlere ödüllerini de vereceğimi Bahar Şenliklerinde, sizin istekleriniz doğrultusunda ilk gün Eypio, ikinci gün GAFBAND son gün ise Bora Duran sahne alacak. 3 gün sürecek Bahar şenliklerinde doyasıya eğlenmenizi ve iyi vakit geçirmenizi dilerken, bu etkinliklerin, dostluklarınızın ve kardeşliğinizin pekişmesine de vesile olmasını temenni ediyorum.” Rektör Coşkun konuşmalarının ardından GRÜ Devlet Konservatuvarı ve TÖMER öğrencilerinin sergilediği halk oyunları gösterileriyle devam eden şenliklerin ilk gün programı, akşam saatlerinde gerçekleşen Eypio konseri ile sona erdi. Güre yerleşkesi etkinlik alanında binlerce öğrencinin ve vatandaşların katılımıyla düzenlenen konser sonunda, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serkan Soylu, sanatçı Eypio’ya Üniversitenin plaketini takdim etti.  
Giresun Üniversitesi tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen Bahar Şenliklerinin 13.’sü, 25 Nisan 2019 Perşembe günü, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun’un da katıldığı açılış programıyla başladı.

Güre Yerleşkesindeki etkinlik meydanında gerçekleşen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Öğrenci Konseyi Başkanı Muhammet Faruk Aktaş’ın konuşmasıyla başladı.

Bahar şenliklerinin, ülke olarak ihtiyaç duyduğumuz birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirecek bir atmosferde geçmesini temenni eden Aktaş’ın ardından Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun kürsüye çıktı.
Finaller öncesinde öğrencilere moral vermek ve derslere daha iyi motive olmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen şenlikler kapsamında bir çok aktivitenin yer aldığını belirten Rektör Coşkun, üç gün sürecek bahar şenliklerinde öğrencilerden gönüllerince eğlenmelerini istedi.
Bu yıl için dolu dolu bir şenlik programı hazırlandığını dile getiren Rektör Coşkun, sözlerine şu şekilde devam etti: “Öğrencilerimiz şenlik alanında bir yandan halk oyunları ve dans gösterilerini izlerken diğer yandan fotoğraf ve sinema gösterilerine katılabilecekler. Şenlikler kapsamında uluslararası öğrencilerimiz de kendi kültürlerini tanıtarak bu etkinliğe renk katacaklar.
Spor müsabakalarında dereceye girenlere ödüllerini de vereceğimi Bahar Şenliklerinde, sizin istekleriniz doğrultusunda ilk gün Eypio, ikinci gün GAFBAND son gün ise Bora Duran sahne alacak.
3 gün sürecek Bahar şenliklerinde doyasıya eğlenmenizi ve iyi vakit geçirmenizi dilerken, bu etkinliklerin, dostluklarınızın ve kardeşliğinizin pekişmesine de vesile olmasını temenni ediyorum.”
Rektör Coşkun konuşmalarının ardından GRÜ Devlet Konservatuvarı ve TÖMER öğrencilerinin sergilediği halk oyunları gösterileriyle devam eden şenliklerin ilk gün programı, akşam saatlerinde gerçekleşen Eypio konseri ile sona erdi.
Güre yerleşkesi etkinlik alanında binlerce öğrencinin ve vatandaşların katılımıyla düzenlenen konser sonunda, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serkan Soylu, sanatçı Eypio’ya Üniversitenin plaketini takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.