GRÜ’de, mükemmel bir çalıştay

EĞİTİM 02.10.2018 - 17:53, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3291+ kez okundu.
 

GRÜ’de, mükemmel bir çalıştay

Temel tıp bilimlerinden dahili ve cerrahi tıp bilimlerine; katılan anabilim dalları ve sayısı itibariyle, Türkiye’nin en geniş kapsamlı İlk Tiroid Çalıştayı,
Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı tarafından, GRÜ Şehit Ömer Halisdemis Konferans Salonunda tüm gün süren oturumlarla gerçekleştirildi. Multidisipliner Giresun Cerrahi Toplantıları, Eylül 2018: Tiroid & 1. Tiroid Çalıştayı” başlığıyla 29 Eylül 2018 Cumartesi günü düzenlenen çalıştayın açılış konuşmasını Çalıştay Başkanı ve aynı zamanda GRÜ Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı olan Doç. Dr. İlker Şengül Tiroid hastalıklarının Türkiye genelinde ve özellikle de endemik bir bölge olarak tanımlanan Giresun ve Karadeniz Bölgesi açısından, önemli sağlık sorunları oluşturmaya devam ettiğini belirtti. Çalıştayı benzerlerinden ayıran ve bu denli önemli kılan hususun ise Temel Tıp Bilimlerinden Dahili Tıp Bilimlerine, Dahili Tıp Bilimlerinden Cerrahi Tıp Bilimlerine toplam 19 alandan, 24 konuşmacının katkı sunduğu ve bu itibarla, bilindiği kadarıyla tiroid ile ilgili bilinen tüm paydaşlarının katılımıyla anabilim dalları açısından bu çeşitlilik ve zenginliği bir arada barındıran ve sayısı itibariyle, Türkiye’nin ilk, Dünyanın ise sayılı Tiroid Çalıştaylarından biri olması olduğu ifade edildi.
Temel tıp bilimlerinden dahili ve cerrahi tıp bilimlerine; katılan anabilim dalları ve sayısı itibariyle, Türkiye’nin en geniş kapsamlı İlk Tiroid Çalıştayı,

Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı tarafından, GRÜ Şehit Ömer Halisdemis Konferans Salonunda tüm gün süren oturumlarla gerçekleştirildi.

Multidisipliner Giresun Cerrahi Toplantıları, Eylül 2018: Tiroid & 1. Tiroid Çalıştayı” başlığıyla 29 Eylül 2018 Cumartesi günü düzenlenen çalıştayın açılış konuşmasını Çalıştay Başkanı ve aynı zamanda GRÜ Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı olan Doç. Dr. İlker Şengül Tiroid hastalıklarının Türkiye genelinde ve özellikle de endemik bir bölge olarak tanımlanan Giresun ve Karadeniz Bölgesi açısından, önemli sağlık sorunları oluşturmaya devam ettiğini belirtti.

Çalıştayı benzerlerinden ayıran ve bu denli önemli kılan hususun ise Temel Tıp Bilimlerinden Dahili Tıp Bilimlerine, Dahili Tıp Bilimlerinden Cerrahi Tıp Bilimlerine toplam 19 alandan, 24 konuşmacının katkı sunduğu ve bu itibarla, bilindiği kadarıyla tiroid ile ilgili bilinen tüm paydaşlarının katılımıyla anabilim dalları açısından bu çeşitlilik ve zenginliği bir arada barındıran ve sayısı itibariyle, Türkiye’nin ilk, Dünyanın ise sayılı Tiroid Çalıştaylarından biri olması olduğu ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.