GTB'de seçimler tamamlandı

GÜNDEM 12.04.2018 - 17:55, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2771+ kez okundu.
 

GTB'de seçimler tamamlandı

Giresun Ticaret Borsası organ seçimlerinin ardından Meclis Başkanlığına Bulancaklı Ertaç Öztürk, yardımcılığına Bulancaklı Öner Sarıgül ve katip üyeliğe de Bulancaklı Mustafa Çulfaz seçildi
3 Nisan 2018 tarihinde yapılan Giresun Ticaret Borsası organ seçimlerinin ardından Meclis Başkanlığı, Yönetim Kurulu Başkanlığı ve T.O.B.B. Delege Seçimleri yapıldı.  Buna göre 14 kişilik meclis üyeleri yeni dönem için Öztürk Fındık Sahibi Ertaç Öztürk’ü Meclis Başkanı seçti. Yardımcılığına ise Sarıgül Fındık sahibi Öner Sarıgül ile Hasan Kahraman, katip üyeliğe ise Çulfaz Fındık Sahibi Mustafa Çulfaz seçildi.  Yaşar İbaş Yönetim Kurulu Başkanlığında ise yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Hamza Bölük, Ahmet Hamdi Akşen, Necattin Yılmaz ve Osman Kaya. TOBB Genel Kurul Delegeliğine ise Hamza Bölük, Niyazi Gürsoy, Ertaç Öztürk ve Ünal Şensoy seçildi.
Giresun Ticaret Borsası organ seçimlerinin ardından Meclis Başkanlığına Bulancaklı Ertaç Öztürk, yardımcılığına Bulancaklı Öner Sarıgül ve katip üyeliğe de Bulancaklı Mustafa Çulfaz seçildi

3 Nisan 2018 tarihinde yapılan Giresun Ticaret Borsası organ seçimlerinin ardından Meclis Başkanlığı, Yönetim Kurulu Başkanlığı ve T.O.B.B. Delege Seçimleri yapıldı. 

Buna göre 14 kişilik meclis üyeleri yeni dönem için Öztürk Fındık Sahibi Ertaç Öztürk’ü Meclis Başkanı seçti. Yardımcılığına ise Sarıgül Fındık sahibi Öner Sarıgül ile Hasan Kahraman, katip üyeliğe ise Çulfaz Fındık Sahibi Mustafa Çulfaz seçildi. 
Yaşar İbaş Yönetim Kurulu Başkanlığında ise yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Hamza Bölük, Ahmet Hamdi Akşen, Necattin Yılmaz ve Osman Kaya.

TOBB Genel Kurul Delegeliğine ise Hamza Bölük, Niyazi Gürsoy, Ertaç Öztürk ve Ünal Şensoy seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.