GTB'DE SEÇİMLERİ İBAŞ'IN LİSTESİ KAZANDI

GÜNDEM 05.04.2018 - 17:51, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2831+ kez okundu.
 

GTB'DE SEÇİMLERİ İBAŞ'IN LİSTESİ KAZANDI

Salı günü Giresun'da gerçekleşen Giresun Ticaret Borsası (GTB) seçimlerinde 3 liste yarıştı.
Mevcut Başkan Temel Yanıkoğlu'nun liste çıkarmadığı seçimlerde Aydınlar Fındık ve ekibi adına Harun Aydın, Bölükler Fındık ve ekibi adına Yaşar İbaş, Ak Gıda ve ekibi Halil Ak seçimlerde liste çıkardı. Salı günü borsa binasında saat 10.00'da başlayan seçimler 17.00'da sona erdi. 243 üyenin oy kullandığı seçimlerde İbaş'ın listesinden bir kişi yeterli oyu alamadığı için liste dışı kalırken, Aydın'ın listesinden bir kişinin İbaş'ın listesine girdiği öğrenildi. BULANCAKLI 3 İSİM LİSTEDE Başkanlığa seçilen Yaşar İbaş'ın listesinde Bulancak'tan da 3 isim yer aldı. Öztürk Fındık adına Ertaç Öztürk, Çulfaz Fındık adına Mustafa Çulfaz ve Sarıgül Fındık adına da Öner Sarıgül isimleri seçimi kazanan Yaşar İbaş'ın listesinde yer aldı. SEÇİMLERE İTİRAZ EDİLDİ Öte yandan İbaş'ın listesinin kazandığı seçimlere diğer listenin adayı Harun Aydın itiraz ederek seçimin iptali için seçim kuruluna başvurdu. Gerekli incelemeyi yaptığı öğrenilen seçim kurulunun seçimleri iptal etmediği ve itirazın ret edildiği öğrenildi. Yeni yönetimin ilerleyen günlerde mazbatayı alacağı belirtildi.
Salı günü Giresun'da gerçekleşen Giresun Ticaret Borsası (GTB) seçimlerinde 3 liste yarıştı.

Mevcut Başkan Temel Yanıkoğlu'nun liste çıkarmadığı seçimlerde Aydınlar Fındık ve ekibi adına Harun Aydın, Bölükler Fındık ve ekibi adına Yaşar İbaş, Ak Gıda ve ekibi Halil Ak seçimlerde liste çıkardı.

Salı günü borsa binasında saat 10.00'da başlayan seçimler 17.00'da sona erdi. 243 üyenin oy kullandığı seçimlerde İbaş'ın listesinden bir kişi yeterli oyu alamadığı için liste dışı kalırken, Aydın'ın listesinden bir kişinin İbaş'ın listesine girdiği öğrenildi.

BULANCAKLI 3 İSİM LİSTEDE

Başkanlığa seçilen Yaşar İbaş'ın listesinde Bulancak'tan da 3 isim yer aldı. Öztürk Fındık adına Ertaç Öztürk, Çulfaz Fındık adına Mustafa Çulfaz ve Sarıgül Fındık adına da Öner Sarıgül isimleri seçimi kazanan Yaşar İbaş'ın listesinde yer aldı.

SEÇİMLERE İTİRAZ EDİLDİ

Öte yandan İbaş'ın listesinin kazandığı seçimlere diğer listenin adayı Harun Aydın itiraz ederek seçimin iptali için seçim kuruluna başvurdu. Gerekli incelemeyi yaptığı öğrenilen seçim kurulunun seçimleri iptal etmediği ve itirazın ret edildiği öğrenildi. Yeni yönetimin ilerleyen günlerde mazbatayı alacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.