GTB'den Vatan Sana Kanım Feda kampanyasına destek

SAĞLIK 23.01.2017 - 17:34, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3388+ kez okundu.
 

GTB'den Vatan Sana Kanım Feda kampanyasına destek

Giresun Ticaret Borsası sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Türk Kızılay'ı iş birliği ile üçüncü kez Kan Bağış Organizasyonu gerçekleştirdi.
Giresun Ticaret Borsası yeni hizmet binası bahçesinde gerçekleştirilen organizasyona Giresun Ticaret Borsası üyeleri ve personeli katıldı.GTB Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu, "Giresun Ticaret Borsası olarak sosyal sorumluluk projelerimiz gün geçtikçe artarak devam ediyor. Türk Kızılay’ı ile yapmış olduğumuz üçüncü organizasyondan son derece mutlu ve gururluyum. Üyelerimizin ve personelimizin göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Kızılay Giresun Kan Bağış Merkezi Kan Bağışçısı Kazanım Personeli Burçak Çidem, "Giresun Ticaret Borsası olarak toplumsal duyarlılık bilinci ile toplum yararına yapmış olduğunuz kan bağışı için teşekkür ediyor, Giresun’da bulunan diğer sivil toplum kuruluşlarına örnek teşkil etmesini temenni ediyorum" diye konuştu. 
Giresun Ticaret Borsası sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Türk Kızılay'ı iş birliği ile üçüncü kez Kan Bağış Organizasyonu gerçekleştirdi.
Giresun Ticaret Borsası yeni hizmet binası bahçesinde gerçekleştirilen organizasyona Giresun Ticaret Borsası üyeleri ve personeli katıldı.
GTB Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu, "Giresun Ticaret Borsası olarak sosyal sorumluluk projelerimiz gün geçtikçe artarak devam ediyor. Türk Kızılay’ı ile yapmış olduğumuz üçüncü organizasyondan son derece mutlu ve gururluyum. Üyelerimizin ve personelimizin göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Kızılay Giresun Kan Bağış Merkezi Kan Bağışçısı Kazanım Personeli Burçak Çidem, "Giresun Ticaret Borsası olarak toplumsal duyarlılık bilinci ile toplum yararına yapmış olduğunuz kan bağışı için teşekkür ediyor, Giresun’da bulunan diğer sivil toplum kuruluşlarına örnek teşkil etmesini temenni ediyorum" diye konuştu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.