GTSO’da Meclis toplantısı yapıldı

GÜNDEM 31.07.2019 - 17:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2891+ kez okundu.
 

GTSO’da Meclis toplantısı yapıldı

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Temmuz ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi.
29 meclis üyesinin katıldığı ve gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlandığı toplantıya Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Şenel Anaforoğlu başkanlık etti. Gündem maddelerinin ardından değerlendirmede bulunan Meclis Başkanı Anaforoğlu, fındıkta devlet desteklemesi ve verilen 17 TL fiyatın pozitif olduğunu belirtti. Meclis üyesi Ahmet Ergün, fındık fiyatının tüm kesimleri memnun ettiğini ancak TMO’nun alım politikasında üreticiyi zorlamadan programlama yapmasının önemine değindi. Meclis üyesi Selahattin Toslu ise, Fiskobirlik’in yapısal sürecinde Giresun’un daha fazla sorumluluk alması gerektiğine vurgu yaptı. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, fındık fiyatının herkesi memnun ettiğine alım politikasında da uyumlu bir sürecin faydalı olacağını ifade etti ve sözlerini şöyle sürdürdü; Fındık fiyatı açıklanmadan bakanlık, milletvekilleri ve TOBB nezdinde lobi çalışmalarımız oldu ve beklentimiz üç dolara tekabül eden bir fiyattı ve gerçekleşti. Bölge ekonomisi açısından yerinde ve zamanında bir karar oldu. Diğer yandan Giresun’un en önemli konularından biri olan Bulancak OSB’ye kurulması planlanan Giresun Teknoloji Geliştirme Merkezi bölgemiz açısından stratejik öneme sahiptir. Bu bakımdan yapılanma sürecinde atılan adımlara hassasiyet gösterilmesini arzulamaktayız.”
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Temmuz ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi.

29 meclis üyesinin katıldığı ve gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlandığı toplantıya Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Şenel Anaforoğlu başkanlık etti.

Gündem maddelerinin ardından değerlendirmede bulunan Meclis Başkanı Anaforoğlu, fındıkta devlet desteklemesi ve verilen 17 TL fiyatın pozitif olduğunu belirtti.
Meclis üyesi Ahmet Ergün, fındık fiyatının tüm kesimleri memnun ettiğini ancak TMO’nun alım politikasında üreticiyi zorlamadan programlama yapmasının önemine değindi.
Meclis üyesi Selahattin Toslu ise, Fiskobirlik’in yapısal sürecinde Giresun’un daha fazla sorumluluk alması gerektiğine vurgu yaptı.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, fındık fiyatının herkesi memnun ettiğine alım politikasında da uyumlu bir sürecin faydalı olacağını ifade etti ve sözlerini şöyle sürdürdü; Fındık fiyatı açıklanmadan bakanlık, milletvekilleri ve TOBB nezdinde lobi çalışmalarımız oldu ve beklentimiz üç dolara tekabül eden bir fiyattı ve gerçekleşti. Bölge ekonomisi açısından yerinde ve zamanında bir karar oldu. Diğer yandan Giresun’un en önemli konularından biri olan Bulancak OSB’ye kurulması planlanan Giresun Teknoloji Geliştirme Merkezi bölgemiz açısından stratejik öneme sahiptir. Bu bakımdan yapılanma sürecinde atılan adımlara hassasiyet gösterilmesini arzulamaktayız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.