‘Güçlü bir şekilde yerel seçimlere hazırlanıyoruz’

SİYASET 26.10.2018 - 17:04, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2668+ kez okundu.
 

‘Güçlü bir şekilde yerel seçimlere hazırlanıyoruz’

AK Parti Giresun İl Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, her ay Ankara’da düzenlenen ve bu ay 127’cisi gerçekleşen Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katıldı.
İl Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu beraberindeki İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Şahin, İl Kadın Kolları Başkanı Berrin Aydın ve İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Kılıç ile birlikte Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen “127. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı”nda hazır bulundu. Ankara’da iki gün süren toplantılarla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Başkanlığı’nda gerçekleştirilen 127. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı için Ankara’daydık. Perşembe günü Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir başkanlığında teşkilat çalışmaları üzerinde istişare toplantımızı gerçekleştirmiştik. Ardından Ankara’da çeşitli toplantı ve görüşmelerde bulunduk. Önceki gün ise Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşen toplantımızın ana gündem maddesi elbette yaklaşan yerel seçimler oldu. Bizler her toplantımızın her istişaremizin sonrasında çalışmalarımızın üzerine koyarak yol alıyoruz. Yaklaşan Mart 2019 mahalli seçimlerinde Giresun’umuzda AK Parti’nin Belediyecilik anlayış ve yönetim farkını göstermek istiyoruz ve buna talibiz. Güçlü bir şekilde yerel seçimlere hazırlanıyoruz.” dedi. AK Parti İl Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu Ankara’daki mesaisi ardından İstanbul'a geçerek "12. Giresun Günleri"ne katılım sağlayacak.               
AK Parti Giresun İl Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, her ay Ankara’da düzenlenen ve bu ay 127’cisi gerçekleşen Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katıldı.

İl Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu beraberindeki İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Şahin, İl Kadın Kolları Başkanı Berrin Aydın ve İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Kılıç ile birlikte Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen “127. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı”nda hazır bulundu.

Ankara’da iki gün süren toplantılarla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Başkanlığı’nda gerçekleştirilen 127. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı için Ankara’daydık. Perşembe günü Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir başkanlığında teşkilat çalışmaları üzerinde istişare toplantımızı gerçekleştirmiştik. Ardından Ankara’da çeşitli toplantı ve görüşmelerde bulunduk. Önceki gün ise Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşen toplantımızın ana gündem maddesi elbette yaklaşan yerel seçimler oldu. Bizler her toplantımızın her istişaremizin sonrasında çalışmalarımızın üzerine koyarak yol alıyoruz. Yaklaşan Mart 2019 mahalli seçimlerinde Giresun’umuzda AK Parti’nin Belediyecilik anlayış ve yönetim farkını göstermek istiyoruz ve buna talibiz. Güçlü bir şekilde yerel seçimlere hazırlanıyoruz.” dedi.

AK Parti İl Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu Ankara’daki mesaisi ardından İstanbul'a geçerek "12. Giresun Günleri"ne katılım sağlayacak.

              

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.