‘Gülyalı’da evlenmek bedava’

GÜNDEM 06.01.2020 - 09:46, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3405+ kez okundu.
 

‘Gülyalı’da evlenmek bedava’

2019 yılı belediye çalışmalarıyla ilgili istatistiklerin netleşmeye başladı.
Gülyalı belediyesinde Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin önerisiyle Gülyalı Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı Olağan Meclis Toplantısında oy birliğiyle aldığı karar sonrası nikâh işlemlerinden tüm ücretlerin kaldırılmasının ardından, 2019 yılında bir önceki yıla oranla nikâh sayısında %70 artış yaşandı. Nikâh işlemlerinden alınan ücretlerin kaldırılmasının ardından ekonomik güçlüklerle mücadele birçok çiftin evlenmek için Gülyalı’yı seçtiğini kaydeden Başkan Tepe, “Derman belediyeciliği anlayışımızın gereklerini yerine getiriyoruz. 2019 yılı ekonomik zorlukların derinleştiği bir yıl oldu. Biz de evlenecek çiftlerimizin ekonomilerini düşünerek bu örnek kararı aldık. Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. Birçok çift evlenmek için Gülyalı’yı seçti. Gülyalı’da artık evlenmek bedava. Vatandaşlarımızın yüzünü güldürmeye 2020 yılında da devam edeceğiz” dedi.  
2019 yılı belediye çalışmalarıyla ilgili istatistiklerin netleşmeye başladı.

Gülyalı belediyesinde Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin önerisiyle Gülyalı Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı Olağan Meclis Toplantısında oy birliğiyle aldığı karar sonrası nikâh işlemlerinden tüm ücretlerin kaldırılmasının ardından, 2019 yılında bir önceki yıla oranla nikâh sayısında %70 artış yaşandı.

Nikâh işlemlerinden alınan ücretlerin kaldırılmasının ardından ekonomik güçlüklerle mücadele birçok çiftin evlenmek için Gülyalı’yı seçtiğini kaydeden Başkan Tepe, “Derman belediyeciliği anlayışımızın gereklerini yerine getiriyoruz. 2019 yılı ekonomik zorlukların derinleştiği bir yıl oldu. Biz de evlenecek çiftlerimizin ekonomilerini düşünerek bu örnek kararı aldık. Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. Birçok çift evlenmek için Gülyalı’yı seçti. Gülyalı’da artık evlenmek bedava. Vatandaşlarımızın yüzünü güldürmeye 2020 yılında da devam edeceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.