Gümrük Binası hızla ilerliyor

EKONOMİ 10.11.2016 - 17:51, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2346+ kez okundu.
 

Gümrük Binası hızla ilerliyor

Vali Hasan Karahan yüzde 70'i tamamlanan Gümrük Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatında incelemelerde bulundu.
62.Hükümette Gümrük ve Ticaret Bakanı olarak da görev yapan Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin katılımıyla 21 Ekim 2015 tarihinde temeli atılan inşaatta ki çalışmaları yerinde inceleyen Vali Karahan, inşaatın tamamlanan bölümlerini gezerken yetkililerden bilgi aldı. Liman sahasında yapımı devam eden ve Gümrük Müdürlüğü Hizmet Binasının yüzde 70’inin tamamlandığını belirten yetkililer, projeye göre; Gümrük Hizmet Binasının yanı sıra, 2 bin m2 alanlı fuar ve sergi salonu, 500 kişilik kongre salonu, 40 odalı misafirhane, 200 m2 alan üzerine restoranın da yer aldığı kompleksin inşaatının da devam ettiği bilgisini verdiler. İnşaat çalışmalarının hızla ilerlemesinin memnuniyet verici olduğunu belirten Vali Karahan, çalışmaların aksatılmadan devam etmesi ve en kısa sürede bitirilmesi talimatını verdi.  
Vali Hasan Karahan yüzde 70'i tamamlanan Gümrük Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatında incelemelerde bulundu.
62.Hükümette Gümrük ve Ticaret Bakanı olarak da görev yapan Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin katılımıyla 21 Ekim 2015 tarihinde temeli atılan inşaatta ki çalışmaları yerinde inceleyen Vali Karahan, inşaatın tamamlanan bölümlerini gezerken yetkililerden bilgi aldı. 
Liman sahasında yapımı devam eden ve Gümrük Müdürlüğü Hizmet Binasının yüzde 70’inin tamamlandığını belirten yetkililer, projeye göre; Gümrük Hizmet Binasının yanı sıra, 2 bin m2 alanlı fuar ve sergi salonu, 500 kişilik kongre salonu, 40 odalı misafirhane, 200 m2 alan üzerine restoranın da yer aldığı kompleksin inşaatının da devam ettiği bilgisini verdiler. 
İnşaat çalışmalarının hızla ilerlemesinin memnuniyet verici olduğunu belirten Vali Karahan, çalışmaların aksatılmadan devam etmesi ve en kısa sürede bitirilmesi talimatını verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.