Gündoğdu, ‘Kazanan Ahmetli olacak’

GÜNDEM 28.03.2019 - 17:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3957+ kez okundu.
 

Gündoğdu, ‘Kazanan Ahmetli olacak’

Bulancak’ın sevilen simalarından Bulancak Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı İsa Gündoğdu, Ahmetli Köyü Muhtar Adaylığını geçtiğimiz aylarda açıklamıştı.
Köyünden Muhtar adayı olan Gündoğdu, köy halkının ve büyüklerinin verdiği destek ile birlikte Pazar günü gerçekleşecek seçimlerde kazananın Ahmetli Köyü olacağını söyledi. Seçimlerde tüm köy halkının desteklerini beklediğini kaydeden Muhtar Adayı Gündoğdu, “Pazar günü yapılacak seçimlerde köy halkımızın desteği ve teveccühü ile muhtarlık görevini almamız halinde köyümüzün bütün sorunlarına hem devlet hem de kendi imkanlarımıza çözüm üreteceğiz” dedi.
Bulancak’ın sevilen simalarından Bulancak Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı İsa Gündoğdu, Ahmetli Köyü Muhtar Adaylığını geçtiğimiz aylarda açıklamıştı.

Köyünden Muhtar adayı olan Gündoğdu, köy halkının ve büyüklerinin verdiği destek ile birlikte Pazar günü gerçekleşecek seçimlerde kazananın Ahmetli Köyü olacağını söyledi.

Seçimlerde tüm köy halkının desteklerini beklediğini kaydeden Muhtar Adayı Gündoğdu, “Pazar günü yapılacak seçimlerde köy halkımızın desteği ve teveccühü ile muhtarlık görevini almamız halinde köyümüzün bütün sorunlarına hem devlet hem de kendi imkanlarımıza çözüm üreteceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.