GÜNER, HOTEL AVCI'DA

GÜNDEM 28.05.2020 - 15:03, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3159+ kez okundu.
 

GÜNER, HOTEL AVCI'DA

Bulancak’ın sevilen ve neşeli simalarından Oğuz Güner, 2015 yılından bu yana bölge halkına ve Bulancak başta olmak üzere Giresun’un tüm ilçelerine hizmet veren Hotel Avcı’nın Otel Müdürlüğü görevine getirildi. Bulancak Belediye Özel Kalem Müdürlüğünden emekli olan Güner, birçok işletme de İşletme Müdürlüğü yaparak ticari alanlarda da faaliyetini sürdürüyordu. Bulancak şehir merkezinde bulunan ve işletmeciliğini İzmir'de Club Otel Asya'nın sahibi olan Adem Avcı ve babası İsmet Avcı'nın yaptığı Hotel Avcı’da bundan böyle müşterilerini ağırlayacak olan Oğuz Güner, gazetemize yaptığı açıklamada, “Bulancak'ın merkezinde bulunan 35 odalı otelimiz, misafirlerine muhteşem manzarası ile birlikte kalite ve konforu sunmayı hedeflemektedir. 75 yatak kapasitesine sahip otelimizde, Karadeniz'in huzurunu ve yenilikçi konforunu misafirlerimize sunmak için elimizden geleni yapmaya hazırız. Uygun ve cazip fiyat politikamız ile bölgemize gelen misafirleri ağırladığımız otelimizde müşterilerimiz için her türlü konfor bulunmaktadır” dedi. Otel Müdürü Güner, yenilenen personelleri ile bundan sonra daha da aktif olacaklarını ifade ederken, aynı zamanda otelin teras bölümünde bulunan restoranın da ilerleyen günlerde şık bir cafeye çevireceklerini kaydetti.

Bulancak’ın sevilen ve neşeli simalarından Oğuz Güner, 2015 yılından bu yana bölge halkına ve Bulancak başta olmak üzere Giresun’un tüm ilçelerine hizmet veren Hotel Avcı’nın Otel Müdürlüğü görevine getirildi.

Bulancak Belediye Özel Kalem Müdürlüğünden emekli olan Güner, birçok işletme de İşletme Müdürlüğü yaparak ticari alanlarda da faaliyetini sürdürüyordu.

Bulancak şehir merkezinde bulunan ve işletmeciliğini İzmir'de Club Otel Asya'nın sahibi olan Adem Avcı ve babası İsmet Avcı'nın yaptığı Hotel Avcı’da bundan böyle müşterilerini ağırlayacak olan Oğuz Güner, gazetemize yaptığı açıklamada, “Bulancak'ın merkezinde bulunan 35 odalı otelimiz, misafirlerine muhteşem manzarası ile birlikte kalite ve konforu sunmayı hedeflemektedir.

75 yatak kapasitesine sahip otelimizde, Karadeniz'in huzurunu ve yenilikçi konforunu misafirlerimize sunmak için elimizden geleni yapmaya hazırız. Uygun ve cazip fiyat politikamız ile bölgemize gelen misafirleri ağırladığımız otelimizde müşterilerimiz için her türlü konfor bulunmaktadır” dedi.

Otel Müdürü Güner, yenilenen personelleri ile bundan sonra daha da aktif olacaklarını ifade ederken, aynı zamanda otelin teras bölümünde bulunan restoranın da ilerleyen günlerde şık bir cafeye çevireceklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.