GÜNEŞİ GÖREN VATANDAŞ YASAK DİNLEMİYOR

GÜNDEM 27.03.2020 - 18:01, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2991+ kez okundu.
 

GÜNEŞİ GÖREN VATANDAŞ YASAK DİNLEMİYOR

Koronavirüs salgını için alınan bütün tedbirlere rağmen Bulancak’ta vatandaş sokağa çıkmada bir sakınca görmüyor. Son iki gündür havanın soğuk ve yağışlı olması ile cadde ve sokaklarda çok az sayıda vatandaş vardı.
Dün (27 Mart Cuma) sabah saatlerinden sakin olan Bulancak’ta öğle sonrası  güneşin yüzünü göstermesi ile saat 16.00 civarında ilçedeki bazı cadde ve sokaklarda salgın ile ilgili bir sıkıntı yokmuş gibi yüzlerce vatandaş ana caddelerde ve Bulancak meydanında bir araya gelmekte bir beis görmeden “aman bize ne koronavirüs salgınından, biz dalgamıza bakarız” diyen bir anlayış ile geziyor ve toplu halde oldukları yerde sohbet ediyorlardı. Alınan bütün tedbirler ve yasaklar Bulancak’ta hiçbir anlam ifade etmiyor gibi davranan bu vatandaşlarımız için polis ve zabıta ekipleri her türlü uyarı ve cezayı yazsa da, güneşle birlikte sanki yaz gelmiş ve Dünya’da ve ülkemizde bir salgın yokmuş gibi hareket etmeleri de akıl alacak gibi değil. Havanın gelecek bir kaç günde daha da sıcak olacağı ifade edilirken, sıcakla beraber Bulancaklıların evde kalmayacağı göz önüne alınarak salgın için uyulması gerekli tedbirlerin yeterli olmamasından korkuluyor. Bulancak’ta yetkili makamların bu konu da, vatandaşın salgın tedbirlerine daha çok uymasını sağlayacak bilgileri vermesi en doğru iş olacaktır. Bulancaklılar da bu konuda kendine düşen tedbirler için elinden geleni yaparak salgına karşı durmalıdır. Yoksa bu iş “sokağa çıkma yasağına” kadar gider gibi görünüyor.         
Koronavirüs salgını için alınan bütün tedbirlere rağmen Bulancak’ta vatandaş sokağa çıkmada bir sakınca görmüyor. Son iki gündür havanın soğuk ve yağışlı olması ile cadde ve sokaklarda çok az sayıda vatandaş vardı.

Dün (27 Mart Cuma) sabah saatlerinden sakin olan Bulancak’ta öğle sonrası  güneşin yüzünü göstermesi ile saat 16.00 civarında ilçedeki bazı cadde ve sokaklarda salgın ile ilgili bir sıkıntı yokmuş gibi yüzlerce vatandaş ana caddelerde ve Bulancak meydanında bir araya gelmekte bir beis görmeden “aman bize ne koronavirüs salgınından, biz dalgamıza bakarız” diyen bir anlayış ile geziyor ve toplu halde oldukları yerde sohbet ediyorlardı.

Alınan bütün tedbirler ve yasaklar Bulancak’ta hiçbir anlam ifade etmiyor gibi davranan bu vatandaşlarımız için polis ve zabıta ekipleri her türlü uyarı ve cezayı yazsa da, güneşle birlikte sanki yaz gelmiş ve Dünya’da ve ülkemizde bir salgın yokmuş gibi hareket etmeleri de akıl alacak gibi değil. Havanın gelecek bir kaç günde daha da sıcak olacağı ifade edilirken, sıcakla beraber Bulancaklıların evde kalmayacağı göz önüne alınarak salgın için uyulması gerekli tedbirlerin yeterli olmamasından korkuluyor. Bulancak’ta yetkili makamların bu konu da, vatandaşın salgın tedbirlerine daha çok uymasını sağlayacak bilgileri vermesi en doğru iş olacaktır. Bulancaklılar da bu konuda kendine düşen tedbirler için elinden geleni yaparak salgına karşı durmalıdır. Yoksa bu iş “sokağa çıkma yasağına” kadar gider gibi görünüyor.         

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.