HIRÇIN KARADENİZ 3 ÇOCUĞA MEZAR ÖLDÜ

VEFAT 12.07.2018 - 16:59, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3251+ kez okundu.
 

HIRÇIN KARADENİZ 3 ÇOCUĞA MEZAR ÖLDÜ

Çarşamba günü deniz kenarında oynadıkları sırada dalgaların esiri olan iki kardeş ve bir kuzenlerinin cenaze töreninde aileleri ayakta durmakta zorlandı…
Piraziz’de Çarşamba günü serinlemek için girdikleri denizde boğulan üç çocuğun cenazeleri toprağa verildi. Bahçelievler Mahallesi Eğrice mevkisinde Çarşamba günü iki kardeş ve bir kuzenin deniz kenarında oynarken gelen dalganın çocukları denize sürüklemesi sonrası 3 çocuğunda hayatını kaybettiği öğrenildi. Serinlemek için girdikleri denizde boğulan Furkan (7) ve kardeşi Gürkan Memiş (6) ile kuzeni Melih Memiş için Perşembe günü Yenimahalle Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından 3 çocuğun cenazesi, Çayır Köyündeki aile kabristanlığına toprağa verildi. Törende, Furkan ve Gürkan'ın babası Serkan, annesi Hatice Memiş ile Melih Memiş'in babası Ali ve annesi Yeşim Memiş ile 3 çocuğun amcaları Uğur Memiş ayakta durmakta zorlandılar. Her iki aileyi yakınları ve cenazeye katılanlar teselli etmeye çalıştı. Bahçelievler Mahallesi Eğrice mevkisinde Çarşamba günü, Furkan ve kardeşi Gürkan Memiş ile kuzenleri Melih Memiş serinlemek için gittikleri deniz kenarında dalgaya yenik düşerek kaybolmuşlardı. Vatandaşların ihbarı üzerine AFAD, AKUT, sahil güvenlik ve Giresun Belediyesi itfaiye ekipleri çalışma başlatmıştı. Arama çalışmalarında Furkan Memiş ilk olarak kurtarılmış, daha sonra ise Gürkan Memiş ile Melih Memiş'in cesedine ulaşılmıştı. Furkan Memiş ise kaldırıldığı Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Perşembe sabahı saat 06.30 sularında hayatını kaybetmişti.
Çarşamba günü deniz kenarında oynadıkları sırada dalgaların esiri olan iki kardeş ve bir kuzenlerinin cenaze töreninde aileleri ayakta durmakta zorlandı…

Piraziz’de Çarşamba günü serinlemek için girdikleri denizde boğulan üç çocuğun cenazeleri toprağa verildi.

Bahçelievler Mahallesi Eğrice mevkisinde Çarşamba günü iki kardeş ve bir kuzenin deniz kenarında oynarken gelen dalganın çocukları denize sürüklemesi sonrası 3 çocuğunda hayatını kaybettiği öğrenildi.

Serinlemek için girdikleri denizde boğulan Furkan (7) ve kardeşi Gürkan Memiş (6) ile kuzeni Melih Memiş için Perşembe günü Yenimahalle Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından 3 çocuğun cenazesi, Çayır Köyündeki aile kabristanlığına toprağa verildi.

Törende, Furkan ve Gürkan'ın babası Serkan, annesi Hatice Memiş ile Melih Memiş'in babası Ali ve annesi Yeşim Memiş ile 3 çocuğun amcaları Uğur Memiş ayakta durmakta zorlandılar. Her iki aileyi yakınları ve cenazeye katılanlar teselli etmeye çalıştı.

Bahçelievler Mahallesi Eğrice mevkisinde Çarşamba günü, Furkan ve kardeşi Gürkan Memiş ile kuzenleri Melih Memiş serinlemek için gittikleri deniz kenarında dalgaya yenik düşerek kaybolmuşlardı.

Vatandaşların ihbarı üzerine AFAD, AKUT, sahil güvenlik ve Giresun Belediyesi itfaiye ekipleri çalışma başlatmıştı.

Arama çalışmalarında Furkan Memiş ilk olarak kurtarılmış, daha sonra ise Gürkan Memiş ile Melih Memiş'in cesedine ulaşılmıştı.

Furkan Memiş ise kaldırıldığı Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Perşembe sabahı saat 06.30 sularında hayatını kaybetmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.